keskiviikko 26. helmikuuta 2014

117# Päiväkirja

25.2 tiistai
Tehtiin taas porukalla aamutalli.
Pesin koko päivän ajan pyykkiä aina kun oli sellainen väli missä ei muuta hommaa ollut ja toin kuivia loimia yms. paikoilleen. Harjasin ja muuten putsasin Sparklyn jonka jälkeen lähdin ratsastamaan Qintuksen. Juoksutin alkuun ja tässä kohtaa iski pieni epätoivo. Hevonen juoksi pää ylhäällä niin jännittyeenä kun hevonen nyt liinassa remmeineen kykenee juoksemaan, eli kanana, niinkuin meilläpäin sanotaan. Pyörityksen jälkeen kiipesin selkään ja alku olikin yhtä kaahotusta ja keskustelua pitääkö sitä pientä keikkuvaa ja kiskovaa ratsastajaa kuunnella.
Laukkojen jälkeen alkoi hevonenkin kunnolla rentoutumaan sekä käyttämään itseään ja oli tosi kiva ratsastettavaa! Laitoin Qintuksen pois ja auttelin muita heppojen laitossa ja olin maneesissa stamassa esteitä. Illalla vielä laiteltiin jalkoja, ruokittiin hepat ja tuotiin viimeiset tarhaajat sisälle:)

Tässä tää loimi jonka Catalle ostin! Kuva hiukan hämää, eli ei oo neliskanttinen ja pitäisi olla melkein mittojen mukainen;)


26.2 keskiviikko
Heti aamusta lähdin viemään konetta, sekä jatkoin eilistä pyykkäämistä. Se huoma, loimi, suoja ja mikälie vuori ei vain pienene vaikkka kuinka pesis:D Oljitin pikkutallista muutaman karsinan, täytin rehukärryt, vietiin varsat Lotan kanssa ja tullessa tuotiin kone.
Aamupalan jälkeen lähdettiin maastoon, ja itse menin Hermeksellä. Kaverilla oli hiukan virtaa, mutta eipä se tällästä rämäpäätä haitannu:D Ainut ravipätkä vedettiin nääppärästi laukaten ja vähä pomppien ja muun matkan ohella pikku spurtit oli Hermeksen mielestä oikein hyviä ideoita:)
Maastoilun jälkeen harjasin Pertsan, Aapon ja Sparklyn sekä kävin juoksuttamassa Junnun.
Pertsa

Junnu


Tauon jälkeen aloitin laittaa heppoja kutoon, mutta nopeasti luovutin hevosen Lotalle ja lähdin hakemaan suurperhettä sisälle sekä viemään A+P ulos. Jatkoin sitten heppojen laitolla ja suitsien pesulla. Laitettiin kaikki tavarat pois, haettiin varsat ja Laura päästi meidät (minä ja Lotta) tmän jälkeen tallista, eli joskus viiden jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Oletko tehnyt missään vaiheessa postausta paikasta, jossa opiskelet? Millainen salpauksen koulutuskeskus on? Onko suuntautumisia, tilat yms? Jouduitko itse kustantamaan työharjoittelusi ulkomailla vai maksoiko opisto? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole varsinaista esittely postausta tehnyt Salpauksesta, mutta itse olen koululle vasta ensi syksynä seuraavan kerran menossa, niin voisin viimeistään silloin jotain tälläistä teille värkätä, esim videona:)
      Itse tykkään opiskella Salpauksessa, ja Asikkalan toimipiste on ainakin mukava paikka! Suuntautua voi hevospuolella ratsu tai ravi puolelle ja sitten on toki kaikki muut alat!
      Työharjoittelusta koulu maksaa osan, summa riippuu ihan kuinka kauan ja missä on:)

      Poista