tiistai 11. helmikuuta 2014

111# Top-Päiväkirja 11.2

Noniin, tässä tulisi nyt ensimmäinen päiväkirjapostaus:)!

11.2 tiistai
Aamulla mentiin normaalisti seitsemäksi talliin. Laitoin aluksi BLondille vettä (automaatti rikki) ja ruokin isontallin. Täytin vesisangot valmiiksi ja menin laittamaan hevosia kuntoon Lauralle ja Nikelle. Ennen yhdeksää vietiin tammavarsat laitsalle ja käytiin aamupalalla.
Aamupalan jälkeen menin ratsastamaan Sepin.
 Menin vähä alta tunnin maneesissa jonka jälkeen käytiin Jennan kanssa vielä maastossa. Laura korjasi aluksi käsieni asentoa, sillä ne on jämähtänyt aika alas ja "levälleen". Yllättävän nopeasti sain kädet kuriin ja pysyivät jo ilman kummempaa huomioimista ylhäällä. Sepi oli todella miellyttävä ratsastaa. Kevyt edestä ja herkkä suusta. Hiukan hidas pohkeelle mutta liikkui ravissa ja käynnissä hyvin eteen pikku muistutuksella. Laukassa eteenpäin pyrkimys katosi aivan totaalisesti enkä sitä juuri pystynyt työstämään, kun keskityyttiin vain liikkumaan eteenpäin.
Maastossa käveltiin ja otettiin pari ravipätkää.
 Laitoin Sepin pois ja autoin taas hevosten kuntoon laitossa. Järjesteltiin tallia ja katottiin koko aika että on siistiä, sillä puolen päivän aikaan alkoi maajoukkue valmennus maaneesissa. Puoli yhden aikoihin mentiin syömään ja tauolle.

Tultiin tauolta kolmen aikaan ja haettiin alkajaiseksi "suurperhe" sisälle ja vietiin orivarsat tilalle. Suurperhe kattaa siis kaksi eläkeläistä joista toinen toiminut siitostammana sekä kaksi nuorta. Tämän jälkeen lähdin Jaskan (Niken isä) kanssa viemään Romeota "naapuri" tallille pariksi päiväksi, kun valmennuksissa olevat hevoset jäivät tänne yöksi ja tallissa ei enään ollut tilaa. Kun neljän jälkeen tultiin jo takaisin kävin juoksuttamassa Brendan ja haettiin tammavarsat sisälle. Laitoin pari hevosta pois, täytettiin vedet, käytiin rakentamassa maneesiin huominen esterata valmiiksi, rasvattiin osa hevosten jalat ja ruokittiin isotalli Lotan kanssa. Saatiin seittemän aikaan talli kiinni.

Sepin kans maastossa, Jenna Junnun kans edellä:)


Eli tämmöistä tänään. Oliko liian pitkästi kerrottu, vai haluaisitteko lyhkäsemmän ja ei niin tarkasti kerrotun, vai tstä vielä tarkemmin kerrotun päivä katsauksen? 
Nyt teillä on hyvä mahdollisuus vaikuttaa:D!

Ja illalla kokkailtiin vielä Lotan kanssa ruokaa, kanaa, kasviksia ja ranskiksii:)


2 kommenttia:

  1. Tää oli miun mielestä just hyvä! Ehkä vähän vähemmän luettelomaisuutta ja sitä, että kerrot vaan asiat toinen toisensa perään:) ja paaaaljon enemmän kuvia kaipailisin, mutta tiiän että on aina vaikeeta muistaa/ keretä niitä ottaa:D
    tykkäsin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kuvien ottamine on on vähän haasteellista, kun ei täälä siihen oikein aikaa ole. Koitan puhelimella räpsiää mitää ehdin ja maanantaisin kun vietämme vapaata voin kydä aina kunnolla kuvaamassa:)

      Poista