maanantai 17. helmikuuta 2014

114# Päiväkirja 16.2

16.2 sunnuntai
Mentiin kahdeksaksi talliin, niinkuin joka sunnuntai. Eilisen kämmähdykseni takia (tiputin puomin jalalle) enä tehnyt niin paljoa hommia kuin normaalisti, sillä käveleminen on hiukan haastavaa.
Laitoin vedet ja listan mukaan minun olisi pitänyt ratsastaa Romeo ja juoksuttaa Aida, mutta Laura totesi että parempi olla liikuttamatta heppoja.
 Autoin sitten heppojen kuntoon laitossa, lakaisin käytävän, tein leseen, täytin ruokakärryt, pesin suitsia ja iltapäivällä olin vielä maneesissa nostamassa Nikelle puomeja kun hyppäsi Kertulla, ratsastin loppukäynnit ja laitoin Kertun pois. Puol kolmen aikaa pääsin tauolle ja kuudelta käytiin tekemässä iltatalli, eli rasvattiin jalat, täytettiin vedet ja ruokittiin. 

Pahoittelut näistä/tästä ja mahdllisesti tulevista kuvattomista postauksista, sillä aikaa ei vain ole.
Käytiin vielä eile illalla syömässä jossain kreikkalaisessa ravintolassa ja oli ihan törkeen hyvää!

Tänään maanantaina, ainoana vapaapäivänä lhdettiin jo 07.30 ajamaan lääkärin päivystykseen näyttämään mun liilahkoa varvastani. Ja koska omaan aivan loistavan kielitaidon oli minulla Lotta ja Roosa tulkkeina.
Nyt sitten varvas paketissa murtuneena tai ei murtuneena (toivottavasti tuo jälkimmäinen) ja pari päivää lepoa. Sain myös reseptillä jotain särkylääkettä joka käydään vielä tänään myöhemmin hakemassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti