lauantai 15. helmikuuta 2014

113# Päiväkirja 13.-15.2

Eli eilen torstaina ja perjantaina en teille mitään kirjoittanut, koska oli niin kamalasti tekemistä ja oltiin jatkuvasti menossa jonnekki, joten saatte nyt aika tiivistetyn ja varmaan aika luettelo maisen postauksen.

13.2 torstai
Tänä aamuna olin huimat viisi minuuttia myöhässä, ja menin heti ruokkimaan isontallin ja laittamaan vedet. Oltiin tallissa Jennan kanssa kaksin, sillä muut oli kisoissa.
Jaoin pikkutalliin heinät, täytin vedet ja siivottiin Jennan kanssa toinen puoli pikkutallista ja oljitettiin toinen puoli. Yhdeksältä juostiin kämpille katsomaan Clip Horsesta Stellan ja Lauran rata.
Lakaistiin käytävä ja kytiin aamupalalla, jonka jälkeen kävin ratsastamassa Sepin, juoksuttamassa Aidan ja vielä Sissin kanssa maastossa.

Iltapäivällä haettiin suurperhe ja vietiin Aapo+Pertsa ulos, haettiin tammavarsat, täytettiin vedet. Juoksutin Henrin ja Kertun. 17.40 lähdin Roosan kanssa kisapaikalle ruokkimaan ja hoitamaan hepat, sekä katsomaan pari esteluokkaa. Kisat siis pidetään Neumunsterissa Holsten hallissa.
Takaisin oltiin vähän ennen kymmentä.

Torstai illan yhdestä esteluokasta.


14.2 perjantai HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!
Tänään herätys olikin jo 03.45 ja lähtö kisapaikalle 04.30. Paikan päällä aluksi ruokittiin Anu ja Stella, harjattiin molemmat ja käytiin kävelyttämässä n.15min. Tän jälkeen alettiin laittamaan Stellaa kisakuntoon. Letitettiin, puunattiin, kiillotettiin yms. Laura nousi hevosen selkään seitsemän aikoihin ja kääytiin verkan jälkeen hakemassa suojat pois, pyyhkimässä nenä ja jalat.
Radan jälkeen hoidettiin Stella pois. Hengailtiin jonku aikaa ja kattottiin ratoja. Kymmenen aikaa pakattiin kaikki kamat sekä hevoset ja lähdettiin kotia kohti.

Stella

Laura ja Stella radalla, sijoittuivat kuudensiksi!
Tallilla kävin ratsastamassa Sepin jonka jälkeen olikin jo tauko.
tauon jälkeen vaihdettiin taas tarhaajia varsoja yms, ja kävin juoksuttamassa Aidan. Tallista päästiin jo viiden jälkeen ja ennen kahdeksaa oli lähtö takaisin kisapaikalle katsomaan ratoja josta saavuttiin takaisin puoli yhden aikaan yöllä.

Sepi

Aida

Illan esteluokasta


15.2 lauantai
Seitsemäksi talliin, ison tallin ruokinta sekä vedet. Tein leseen, täytin ruokakärryt ja vietiin Lotan kanssa tammavarsat laitsalle. Harjasin Robbyn ja Bisken ja toki annoin paljon porkkanoita.
Käytiin aamupalalla, jonka jälkeen kävin Sepillä maastossa, juoksutin Aidan ja Brendan.
Käytiin keräämässä maneesista esteet ja lähettiin päivätauolle.
Tauolta tultua haettiin lotan kanssa suurperhe, vietiin AP ulos ja laitoin Nikelle ja Lauralle heppoja kuntoon. Juoksutin pari ennen kun ottivat ratsastukseen.

Ja esteitä kerätessä, onnistuin tiputtamaan semmoiselta puomitelineeltä/hyllyköltä n.pääni korkeudelta yhden puupuomin toisen jalkani päälle, ja nyt näyttää uhkaavasti siltä että vasemman jalan "pottu"varsan on murtunut.. Pitää nyt vain toivoa ettei olisi ja parantuisi nopeasti, sillä töitä on hiukan hankala tehdä kun ei pysty kunnolla edes kävelemään.

Ostin myös uudet hanskat, ja älyttömän hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti