perjantai 21. helmikuuta 2014

115# Unohtunut päiväkirja päivitys...

Niinkuin varmaan jokainen teistä on taas huomannut ei tänne ole mitään tekstejä taas ilmaantunut, mutta ei nyt hirveetä innostusta ole ollut postailla, kun kuvia ei ole ja aina iltasin olen niin väsynyt että tekisi mieli vain rojahtaa kaikki kamat päällä sänkyyn ja seuraavana aamuna oisi suoraan lampsia talliin.

No mutta, tässä teille taas muutaman päivän ohjelmistoa hiukan luottelomaisesti, mutta ompaha jotain. Näiden juttujen lisäksi on toki sattunu ja tapahtunu kaikenlaista, mm.tänään (perjantaina) meidän tammavarsat viiletti villinä ja vapaana talli pihalla, itse roikuin toissapäivän orin perässä ja muuta mukavaa.

18.2 tiistai
Aamulla kävin seitsemän aikaan viemässä Lauralle toppisopimus paperit, ja könysin takaisin kämpille. Mulla oli siis ns. vapaapäivä jalan takia. Iltapäivällä päivätauon jälkeen menin talliin ja pesin kaikki suitset joita oli aamulla käytetty ja jotka on huomisiin kisoihin menossa. Loppu illan autoin hevosten pois laitossa ja rasvasin heppojen jalat.

19.2 keskiviikko
Laura, Nikke ja Roosa oli lähtenyt aamulla orien kanssa kisoihin. Me muut mentiin normisti seitsemäksi talliin, ja ilmeisesti olin vielä Lauran mielestä työkyvytön, kun mulle ei hommia listassa ollut. Vein sitte koneeseen hevosia, tein leseen, täytin ruokakärryt, vein varsat ja autoin muita hevosten kuntoon ja pois laitossa, eli kehitin itselleni tekemistä kun en vain osaa olla tekemättä mitään.

Iltapäivällä tauon jälkeen laitoin vedet ja haettiin Lotan kanssa suurperhe. Jaoin isoontalliin heinät, lakasin, tein leseen, siivosin traikun, laitoin Lopezin kamat pois (tuli kisoista), haettiin Jennan kanssa varsat ja laitoin Carileton jalat. Kuuden aikaan aloin jakamaan väkirehuja, eka isoontalliin ja sitten pikkutalliin. Kerättiin vielä pikkutallista ylimääräset kamat pois ja lähdettiin syömään.

20.2 torstai
Juoksutin Clevelandin ja Sepin aamupäivällä, ja auttelin muita mm.heppojen kuntoon laitossa. iltapäivällä laitoin hevosia kuntoon, vaihdoin tarhat ja auttelin maneesissa.
Tänään siis pääsin jo työkykyisten listalle;)

Ei nyt mikään edustuskuva Clevelandist, mut jotain kuiteski:)


21.2 perjantai
Aamulla hain Pertsan ja Aapon maneesista, juotin,ruokin ja vein tarhaan. Olivat siis yön maneesissa kun tartettiin karsina paikkoja yövieraille. Autoin heppojen laitossa ja aamupalan jälkeen ratsastin Sepin. Yhentoista aikaan toin A+P sisälle ja vein suurperheen ulos. Juoksutin Aidan ja Luzin. Puol yks lähettiin tauolle.

Tauon jälkeen vaihdoin tarhat, jaoin heinät, lakasin ja lähdettiin Jennan, Roosan ja Maijun kanssa maastoon, itse ratsastin Cissyllä. Hoidettiin hepat pois, vaihdettiin taas tarhat, ravattiin jalat, ruokittiin ja puol seittemä otettii tarhat sisälle.

Koitan nyt vähän ryhdistäytyä tän blogin pitämisen kanssa, mutta mitä mieltä te ootte, haluatteko edes joka päivä uuden postauksen edellisen päivän tapahtumista vai tälleen muutaman päivän jutut samaan postaukseen? Haluatteko että kirjoitan näin lyhyesti, vai että kuvailen tarkemmin yms:)?

6 kommenttia:

  1. Postaukset on hyvin kirjotettu, mutta niitä ei kuitenkaan meinaa jaksa lukea kauhean tarkasti, kun ei ole kuvia piristämässä. :/ Tiedän ettei aina ole mahdollista saada ajankohtasia kuvia, mutta isot ja ajankohtaset kuvat tekee postauksista vähän "kevyempiä" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan superisti tästä mielipiteestä:)
      Kuvia koitan napata aina kun mahdollista, mutta tuo puhelimen laatu ei ole mitenkään huippu, niin suurin osa jää senki takia julkaisematta:/

      Poista
  2. kun opiskelet salpauksessa, niin millä alalla ja millä paikkakunnalla ?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opiskelen hevostaloutta Asikkalassa:)

      Poista
    2. Siirtyikö nyt voden vaihteessa koko hevos toiminta jokimaalle lahteen ? :)

      Poista
    3. Ei vaihtunut. Nyt ensi syksynyä olisi tarkoitus vaihtua, mutta sekään ei ole vielä ihan varmaa:)

      Poista