maanantai 24. helmikuuta 2014

116# Päiväkirja 22.-24.2

22.2 lauantai
Aamulla mentiin aivan normisti seitsemään talliin, ja tänään ei ollut niin aikataulutettua, kun Laura ja Nikke oli hakemassa Hevosrekkaa. Vietiin porukalla koneeseen hevoset, harjasin Sparklyn ja alettiin selvittämään Lotan kanssa Snoopyn häntää. Hännästä oli siis tullut yksi n.ihmisen pään kokoinen rasta/takku pallo, josta moni oliki jo sanonu ettei auta muu ku leikata, noo me sitten vuorotellen nypplättiin häntää auki. Toinen oli aia juoksuttamassa ja toinen selvittämäsä. Aloitettiin urakka kahdeksan aikaan aamulla, ja hännästä meni harja läpitte puol kahdentoista aikaan! Ja oli kyllä urakka. En ehkä ihan heti uskonu että sellaisen voi saada auki ilman saksia, että tuli ihan voittaja fiilis kun pystyi sen harjan vetämään hännän läpi:)
Ja tämän selvitys prosessin aikana juoksutin siin Qintuksen ja Brendan.

Qintus

Kolmelta tauon jälkeen, vaihdettiin tarhat, jaoin heinät molempiin talleihin, haettiin tamma varsat, rasvattiin jalat, ruokittiin ja laitettiin talli kiinni puol seittemän aikoihin.

23.2 sunnuntai
Sunnuntai on tämä hiukan lepsumpi päivä, kun menemme talliin vasta kahdeksaksi ja lopetamme päivätaukoon (joka yleensä venyy 2-3) ja tulemme vielä kuuden aikaan tekemään iltatallin, johon siis sisältyy jalkojen rasvaus, ruokinta ja heppojen sisälle otto.

Aamu aloitettiin Lotan kanssa oljittamalla isotalli, viemällä varsat ja lakasulla. Loppupäivä laitettiin heppoja Nikelle ja Lauralle.

Lähdettiin ielä illalla ulos syömään tyttöjen kans:)


Jälkkäriä:3


24.2 maanantai
Kultaakin arvokkaampi vapaapäivä, josta ei hevillä luovuta:)!
Tänään piti kuitenkin lähteä jo yhdeksältä liikenteeseen, kun käytiin Anniina hakemassa Hampurin kentältä. Käytiin samalla vähän shoppailemassa ja toki syömässä.
Ostin myös Dohmista Catalle aivan ihanan loimen, josta koitan teille kuvaa laittaa mahd. pian:)

Maanantain jälkkärit;)

Yksi niistä vaatekaupoista joissa käytiin!

3 kommenttia:

  1. Must on ihanaa kuulla tälläsuu juttu ! :) onko tuo talli muuten jonkun suomalaisen omistama vai miten se menee ? Ja entä onki tullut vielä sellasta fiilistä että voisi nukahtaa samantien ? ;) nii ja sitten vielä :D must ois kans kiva kuulla niinku yhtenä postauksena semmonen just missä kerrot fiilikset ja millaisia alku odotuksia oli yms. ?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkät:)! Ja tosiaan on suomalaiset talli pitäjät ja suurin osa työntekijöistä. Ja kyllä, melkein joka ilta voisin vain kaatua sängylle ja nukkua seuraavaan aamuun:D
      Ja voin tässä joku päivä koittaa tuollaista fiilis postausta kirjoittaa, en tsin lupaa että saan siitä kovin hyvää, mutta yritän parhaani:D

      Poista
    2. Kiva, ja ei se nyt varmaankaan ketään haittaisi jos se nyt ei niin hyvä ole ;)

      Poista