keskiviikko 24. syyskuuta 2014

151# Ratsastusta ja kauan odotettu Sauli!

Pääsin taas viime maanantaina harrastamaan poniratsastusta.
Tunnilla tehtiin hidastuksia ja eteen ratsastuksia, jotka sujui todella hyvin käynnissä sekä ravissa. Poni oli kivasti kuulolla alusta saakka, nytkun tiesi jo vähän miten se toimii niin kaikki sujui astetta helpommin.
Laukka oli taas aivan katasrofaalista, Poni kuskas mua ihan kuusnolla.. Mutta kyllä sieltä lopulta pari suht hallittuakin laukka pätkää löytyi.










Kiitos kuvista Erikalle:)!


***

Kun olin saanut Ponin hoidettua pois hain koulun oman 2,5 vuotiaan orivarsan Saulin. Harjailin ja laitoin suojat, suitset ja satulan selkään aikeina siis juoksuttaa Sauli ja totutella sellaiseen kuin satula. Käveltiin ensin maneesia ympäri molempiin suuntiin ja sitten ympyrällä liinassa kaikki askeleet läpi. Sauli käyttääytyi yllättävän hyvin, tottakai niitä riekkuisia ja ihme loikkia tuli, nuori ori kun on kyseessä, mutta myös hyviä pätkiä tuli!






Pientä tauko jumppaa..


















Näistäkin kuvista iso kiitos Erikalle, kuten myös näistä seuraavista kuvista.

***

Ja sitten tiistaihin, jolloin aamupäivästä koko luokan voimin irtohypytettiin Sauli. Minä suurena Sauli fanina kävin laittamassa sen kuntoon ja toin maneesiin. Tällä aikaa muut olivat rakentaneet kujan esteineen. Taluttelin muutaman kierroksen ja sitten päästettiin poika juoksemaan pelkkien puomien yli muutamaan kertaan.
Tämän jälkeen aina talutin Saulin kujan päähän jossa päästin irti ja toisessa päässä se pysäytettiin herkkuämpärin avustuksella.
Mutta tässä teille videota ja muutamat kuvat.






3 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus taas, ja voi kun tuo sauli on hurjan suloinen :'3!

    VastaaPoista
  2. Onpas sulla kiva blogi sekä kiva postaus! :)
    Kiva kun linkkasit blogisi! :)

    www.rosajabate.blogspot.com

    VastaaPoista