torstai 2. tammikuuta 2014

101* Vauhti poneja

Hyvää alkanutta vuotta, 2014!
Mitenkäs teidän vuosi alkoi?

Itse vain nukuin ja olla möllötin ensimmäisen päivän, mutta tänään lähdin Annan kanssa tallille ponien kanssa touhuumaan. Ja koska vuosi vaihtui, vaihtui myös meidän varsat 2 vuotiaiksi. Kauheen nopeasti aika kulunut, vastahan ne oli ihan pieniä rääpäleitä!

 Cata n. ½ vuotta.

Pianca parin päivän ikäisenä.
(c) Nora Grönlund

Haettiin aluksi Pianca ja Nessu maneesiin juoksemaan, ja kavereille olikin kertynyt virtaa jonkin verran!

 Nessuponi:3













Kun kaverukset oli suurrimmat energiat juossut pois, lähti Nessu takaisin talliin ja puettiin Annan kanssa Pipsulle ohjas ajo vermeet päälle.
Aloitettiin vasemmasta kierroksesta, ja vain talutin Pipsua uraa pitkin. Pikkuhiljaa jäin taaemmas ja otin vähän ohjia tuntumalle. Käveltiin noin kierros pikku tuntumalla niin että itse olin Pipsun pyllyn kohdalla.

Kuva (c) Anna Rapo

Kun oltiin n.kierros kävelty vasempaan, vaihdettiin suunta oikeaan, jossa ilmenikin sitten kaikki ongelmat. Pipsun mielestä siihen suuntaan ei vain voinut mennä. Väistöliikkeitä, peruutuksia, itsensä solmuun pistämisen, pikku lähtöjen ja paikallaan jummaamisen (nämä kertaa sata eri yritystä mennä eteenpäin) suostui tyttö kävelemään oikeaan kierrokseenkin. Käveltiin näin päin noin 1/4 osa kierrosta, jonka jälkeen jähdettiin takaisin talliin.

Tässä hyvä esimerkki meidän suunnan vaihdosta.

Loppujen lopuksi olen todella tyytyväinen Pipsun suoritukseen, kuitenkin vasta toinen kerta kun tehdään tätä hommaa ns."kunnolla". Yritän nyt enemmän ehtiä myös Pipsun kanssa touhuta, sillä tavoitteena saada kesään mennessä tällekkin tytölle kärryt perään:)

***

Pikku lämmittely tauon jälkeen haettiin Cata tarhasta, ja koitettiin epätoivoisesti raapata mutaa pois.
Pikku puunauksen jälkeen lähettiin vähän maastoon kävelemään ja juostiin pikkupätkiä pellolla. Catallekkin oli virtaa kertynyt ihan mukavasti ja sai itse juosta ihan kunnolla perässä:D

Hämärä yllätti, eikä mitään kummoisia kuvia saanut:/



Koitettiin myös ottaa pientä rakenne kuvan poikasta Catasta.

 Tästä näkee jo aika hyvin kuinka paljon siihen on tuota valkoista tullut!

 Karvan väri tutkimusta...




Voi noita ihania rapakinttuja. Ja kyllä, sillä on 3 ja ½ valkoista sukkaa :p

3 kommenttia:

  1. voi että miten söpöjä kaikki ponit, ihania kuvia ja muutenkin tosi kiva postaus :)!

    VastaaPoista
  2. Nessu❤❤❤❤❤ ja sä ❤

    VastaaPoista