perjantai 13. joulukuuta 2013

Arttupieni:3

Torstaina kun illalla raahauduin koulusta kootiin, nappasin vielä ridakamat kainaloon ja suuntasin tallille. Minulla oli siis tunti yhdeksästä kymmeneen jossa reenailin Artun kanssa sunnuntain koulukisoja varten.
Verkattiin hepat itsenäisesti, jonka jälkeen alettiin tehdä väistöpätkiä uralta pois ja uralle takas. Pitkän sivun aikana piti ehtiä tehdä kaksi tälläistä pois takas väistöpätkää, joten ei kovin montaa väistöaskelta voinut mennä kerralla.
Itse en aluksi oikein malttanuut tehdä kunnolla, jolloin takaisin pätkät mentiin perä edellä, mutta pikkuhiljaa alkoi mullakkin maltti kasvaa ja nämä sujui ihan hyvin!
Tän jälkeen tehtiin samoja väistöjä ravissa, jotka meni ihan hyvin. Tästä alettiin sitten tekemään pituushalkaisijaa jossa i:ssä tai g:ssä pysähdys. Alukis pysähdykset ja raviinlähdöt tuli aina käynnin kautta, mutta muutaman toiston jälkeen saatiin jo suoraan ravista:)
Näiden jälkeen tehtiin vielä laukan nostoja poikkihalkaisijalta. Eli i:ssä nostetaan laukka. Nämä sujui vasempaan tosi hyvin, mutta oikealle oli hiukan vaikeuksia.
Nostojen jälkeen tehtiin vielä laukka voltteja ympyröitä, jotka oli kanssa vasemmalle ihan ok, mutta oikealle ihan katastrofi. Jotenkin en vain saa pidettyä/koottua laukkaa oikeaan kierrokseen tarpeeksi, että väännyttäisiin voltille saakka:/

Mutta kaiken kaikkiaan tunti sujui mielestäni hyvin, ja jäi hyvä fiilis:) Innolla ootan sunnuntain kisoja!

Tänään (perjantaina) kelloni soi jo kuudelta, ja olin seitsemän aikoihin tallilla tekemässä aamua. Ulkona oli aivan kamala myräkkä ja tietenkin vielä liukasta! +13 perjantai:D
Tästä huolimatta tallin teko sujui yllättävän hyvin, ja yllätin ihan itsenikin kuinka nopeasti sain hommat tehtyä:)


2 kommenttia:

  1. liityin nyt lukijaksi tänne kun kerta kaikkiaan unohdin sillon kun joskus tätä vilkaisin :D! onneks linkitit tän tonne mun postaukseen koska en muistanut tämän olemassaoloa yhtään :')

    oikein kiva blogi kyllä :)!

    VastaaPoista