maanantai 23. syyskuuta 2013

Uusia kauraturpia:3

Ja taas kerran aloitan tän postauksen samalla tavalla.
Viikonlopusta on jo aikaa, eikä mitään maailmaa mullistavaa ole tapahtunut:)

Perjantaina taas normaaliin tapaan kävin harjaamassa ja hoitamassa Catan.
Lauantaina aamusta menin taas Artulla, joka onkin jo edellisestä postauksesta tuttu.
Alkajaiksi vain tauvuteltiin ja tehtiin ympyröitä käynnissä ja ravissa josta sitten jatkettiin laukan nostoihin puomin päältä.
Siitä eteenpäin alettiin tehdä isoa ympyrää jossa oli kaksi puomia ja kaksi kavalettia tasaisin välimatkoin. Välillä sujui ihan hyvin, mutta suurin osa ympyrästä meni jarrujen hakemiseen ja aina kavaletin jälkeen keräiltiin ohjia takas käteen, kun jollain ihmeen kaupalla onnistuin ne aina päästämään pitkäksi.
Lopussa tultiin huimaa kolmen esteen tehtävää jossa korkeutta oli n.60-75cm. Ensimmäisenä tultiin okseri vasemmassa laukassa, josta oikealle pysty ja viistosti oikealla toinen pysty.
Tuskin saitte tuosta mitään irti, ja kuviakaan itse esteistä ei ole, mutta tässä nyt muutamia otoksia tunnilta:)







Jarrut hukassa tai jotai...



Ja näitten ihanien mursulaakaloikkien takia ohjat aina valahti pitkiksi. Tosin nämäkin hypyt olisi ollut estettävissä jos olisin osannut ratsastaa oikein;)




Koitin siinä iltatallia tehdessä napsia vähän kuvia tallilta:)
Myös perjantaina ttallille saapui kaksi uutta asukasta. Todella kaunis tamma Nuppu joka tulee tuntikäyttöön, sekä Noran (toinen tallin pitäjistä) uusi hevonen Mini, joka on vasta neljä vuotias:)


Nuppu



Comu


Comu


Jade

Sämpylä

Cata

Pianca

Mini
Kuvat eivät ole hirveen laadukkaita, varsinkaan uusista hevosista, mutta koitan saada teille paremia kuvia jossain vaiheessa:)
Sunnuntaina kävin cataa ohjas ajamassa, ja aloitettiin kaverin ponin Cidyn ajoopetus. koitan siitä tehdä ihan oman postauksen tässä lähipäivinä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti