perjantai 6. syyskuuta 2013

...

Hyvin yleinen otsikko meikäläisen blogissa, sillä en niitä kovinkaa usein keksi:D
Ja tosiaan ajattelin nyt pistää pari sanasta kuvien kera viime viikonlopusta, ennein kun seuraava hyppää päälle.

Lauantaina aamusta menin taas Jadella, joka ei yllättänyt yhtään, sillä viimeksi meni tunti niin penkin alle että huhhuh...
Tehtiin nelikaarista kiemuraa pitkän kouluradan mitoissa ja kaarteisiin voltteja. Tästä sitten laukan nostoihin ja laukka työskentelyyn josta keskiraveihin lävistäjällä, joita tein varmaan valehtelematta 40kpl kunnes viimeisillä kerroilla pätkät alkoi jo hiukkasen muistuttamaan lisättyä.
En vieläkään tämän ponin ajatusmaailmaa ymmärrä, mutta ehkä joskus:)

Sunnuntaina meillä oli seura koulukisat joten tallilla kävi kova kuhina vieraita ihmisiä ja hevosia. Sää ei kisaajia juuri suosinut vesisateen takia, ja meillähän aneesikin on nyt remontissa.
Mutta itse asiaan! Minä en ollut kisaamassa, kun ei tuo Unikin kuskaaminen Nurmijärvelle onnistunut, niin kävin päivällä Catan ohjas ajamassa. Kenttä oli täynnä hienoja kouluratsuja niin kävin varsojen laitumella kun ovat nyt siirtyneet tarhoihin.
Ja eipä tästäkään mitään tullut. Cata venkasi vastaan minkä kerkesi eikä keskittynyt tippaakaan. Lopussa saatiin pari hyvää pätkää ja lähdettiinkin sitten pois.



Tätä se oli suurimmaksi osaksi. Jummattin paikoillaan josta sitten lähdettiin vain pyörimään...


Lopuksi käytiin mammaa moikkaamassa:)
Kiitos kuvista Netelle! Ja koitan nyt aikuisten oikeesti ryhdistäytyy ja kirjottaa tänne ajallaan, ja semmosia postauksia mitä jóku jaksaa lukea ja mistä ennen kaikkea saa jotain selvää:D

1 kommentti: