sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Cataponi

Asiaa ja kuvia on paljon, joten pitkä postaus suurella kuvamäärällä luvassa;)

Keskiviikkona käytiin Neten kanssa Horzella, josta nappasin Catalle mukaan uuden sadeloimen (kokoa 95cm), isommat kuolaimet (110mm) sekä piikkisuan. Perjantaina pääsin niitä sitten vihdoin itse tähden päälle kokeilemaan.
Loimi oli hiukan reilu, mutta menee sitten toivottavasti ensivuonnakin;D Kuolaimet taas oli juuri passelit, toisella hiukan levee turpa:D


Lauantai aamuna meillä oli taas este tunti, jonka menin yllätysyllätys Artulla. Alkutunnista Arttu oli suorastaan järkyttävä ratsastaa. Ei pohje mennyt läpi ja jäi kokoajan pohkeen taakse.Tästä lähdettiin tulemaan kolmen esteen jumppasarjaa, jotka ei sujunut yhtään. En itse meinannut pysyä hypyissä mukana, ja hevonen roikku ohjassa kiinni:/ Jumppisten jälkeen hypätiin pinetä rataa, mikä perustui yhdestä pystystä ja kolmesta okserista. Korkeutta oli ehkä 70-80cm, ja nämä sujuikin jo  paljon paremmin! Arttu ei kaahottaut, niinkuin aikasemmin on mennyt j oli edestkin melko kevyt kokoajan.




Kiitos kuvista Sennalle!
 
Myöhemmin iltapäivällä iltatallin lomassa kävin Catan kanssa maneesissa. Tia Ja Ida hoitivat ihanina tallityttöinä Catan samalla kun itse tein iltaruokia hevosille. Kuvat saakin kertoa loput;)
 
ENNAKKO VAROITUS!! KUVIA ON PALJON JA LAATU ON HUONO!
 







Lula, Ida ja Tia.


Tia ja Lulis


Sormiin oli tainnu jäädä pellavapuuroa tai muuta Catan mielestä hyvä makusta:D



Kokeiltiin onko vanhat opit viel tallessa. Hienosti osas vielä seurata perässä:3


Myös ravaaminen vieressä oli muistissa;)

Ja siitä pysähtyminen. Tosin kaveri liuku sen pari metriä ennen kuin tajusi että piti stopata:D



 
 
Myös meidän tarhoja on nyt alettu hiukan uudistelemaan. Nyt jo peltotarhoissa uudet pohjat ja hieno "tie" sinne on saanut sorapäällysteen. Jos vaikka säästyttäis suurimmalta mudalta;)
 
 

 
 
Sunnuntaina (eli tänään) kävin tuossa puolen päivän aikaan tallilla, ja opetettiin taas Cindyä ajolle. Tälläkertaa oltiin maneesissa.
Aloitettiin sillä että minä vedin taas kärryjä perässä ja Senna talutteli Cindyä. Kun tämä sujui taas ilman mitää ongelmia, laitettiin kärryt kiinni, niin että poni joutui niitä ihan itse vetämään, eikä ollu moksiskaan. Keli aivan lunkisti eteenpäin. Mentiin muutama kierros maneesin ympäri ja Sennakin pystyi jo kärryjen takaa ajamaan, ilman että Cindy jumittaa. Ensikerralla koitetaan päästä jo vähän ravailemaan;)
 
 






2 kommenttia: