tiistai 24. syyskuuta 2013

Kärryponit

Sunnuntaina lähdettiin Neten kanssa tallille siinä yhden jälkeen, tarkoituksena taas ohjas ajaa Cataa.
Aloitettiin myös Sennan ponin Cindyn ajokoulutus, jossa lupauduin auttamaan.

Ajattelin taas pitkästä aikaa kokeilla mitä Cata sanoo letkusta, ja yritettiin Jennin (Neten sisko) kannsa hiukan sen jalkoja huuhtasta. Noo, se osoittautuikin hiukkasen haasteellisemmaksi, ja Cata juoksikin vain ympyrää, hyppi pystyyn, rynni syliin ja muuta vastaavaa. Lopetettiin urakka noin puolen tunnin jälkeen kun Cata suostui seisomaan paikoillaan, niin että vettä valui sen etujalkojen eteen. Jos jollain on jotain hyviä vinkkej miten Catan saisi veteen totutettua otetaan ne erittäin mielellään vastaan!!!:)
No, tämän vesitaiston jälkeen siirryttiin käytävälle, ja vauva osaakin jo taitavasti seistä irti käytävällä, ilman ylimäräistä haahuilua.
Kun suurimmat mudat oli saatu raavittua irti, heitin valjaat niskaan ja lähdettiin kentälle.
Ei mitään kummempaa vielä kyetä tekemään, kun Cata vasta opettelee ohjas ajon saloja.
Käveltiin aluksi molempiin suunttiin, ja otettiin molempiin suuntiin pienet ravipätkät. Pienten alkuutkitteujen jälkeen sujui oikein hyvin, ja lopetettiinkin suht pian, ettei tyttö väsy liiaksi:)



Kuvassa jo aikaisemmin ostamani ale loimi, joka osoittautui hiukan isoksi, vaikka kokolapussa lukee 115cm!?


Kun sain Catan hoidettua pois ja valjaat pestyä, saapui Senna tallille ja laitettiin Cindy kuntoon. Käytettiin siis Catan valjaita, sekä meidän tosi söpöjä vaaleanpunaisia kilpakärryjä;)
Senna siinä ohjas ajeli hetken. Lähinnä katottiin muistiko poni mikä juttu tämä oli.
Kärryt otettiin mukaan niin, että minä vedin niitä ponin perässä ja Senna talutti Cindyä. Aluksi meni vähän pyörimeseksi ja toinen ihmetteli mitkä nämä on, mutta kun likkeelle päästiin ei ollut mitään ongelmaa. Jos ensikerralla saataisiin kärryt jo kiinni;)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti