tiistai 17. syyskuuta 2013

Kuulumisia.

Viikonloppu nyt meni jo parisen päivää sitten, joten saatte nyt tiivistetyn version (vaihteeks) viikonloput menoista.
Niinkuin varmaan jo monesta muusta blogista olette lukeneet Hevoset Stadikalla tapahtumasta, niin voin iloksenne todeta että minä en siellä ollut vaan painoin ahkerana töissä:D

Perjantaina kävin taas vain pikaisesti Catan hoitamassa ja vähän kävelemässä.
Lauantai aamuna tunnilla pitkästä aikaan hypätiin ja ilokseni listassa komeili vielä Sämpylän nimi. Mutta kun minun tuuristani on kyse oli Pämpäm hiukan ep ja meninkin Artulla. Ehkä oale jo aikaisemmin tuttu, suhteellisen uusi tulokas tallillamme Ic-Pv risteytys. Itse tykkään kaverista kovasti ja oli estepuolellakin aika haka. Korekeutta esteillä oli maksimissaan 60cm, mutta keskityttiin enemän tähän tekniikka puoleen ja hevosen kontrolloimiseen.
Itse olen tuntii tyytyväinen, ja ensi lauantaina sitten toivon mukaan uudestaan:3





Mäki melke tykkään mun asennost Dxx



Iltapäivästä väsäsinkin taas iltatallia noraalisti. Ja kai se o todettava, että se syksy oikeesti tulee kun yheksältä ei meinaa enään nähdä heinäkärryjä täyttää, mutta kai siiheki tässä talven myötä tottuu:D

Sunnuntaina Heli (kämppäkaverini koululta) tuli käymään meillä, ja iltapäivästä lähdettiin tallilla käymään. Puunattiin ja lellittiin Cataa aikamme ja kävin taas pitkästä aikaa ohjas ajamassa kentällä. Otettiin jopa ensimmäiset ravipätkät mukaan ja töitä tehtiin ehkä huimat 10 minuttia.
Tuossa Toppi jakson alkaessa (30.9) yritän Catankin kanssa enemmän puuhailla ja jpa kärryjä saada pikkuhiljaa perään;)





Jjooo, en kommentoi xD



Mursu ponii:33

Sitten vielä loppuun ihan vain kuvina maanantain ratsastelut Unikilla. Menin itse n. puolisen tuntia josta sitten luovutin hevosen Hennille joka meni toisen puolikkaan:)

 



Ja tosiaan hiukan oli keskusteltavaa ton vasemman laukan kanssa...kaveri ois kokoajan halunnu vaihtaa oikeeseen:/





Ja kiitos Hennille kuvista:)!
Huomenna olisi aamusta se lääkäri, josta jo aikaisemmin teille taisinki mainita. Toivottavasti säästytään pakko levolta ja ratsastuskielloilta, mut katsotaan:)

1 kommentti: