tiistai 8. lokakuuta 2013

Poniagility & Pianca

Ja näin viikonloppu veähti tiistaihin ja joudun taas tunkemaan paljon asiaa yhteen läjään, jolloin postauksesta tulee niin pitkä ettei kukaan jaksa lukea sitä loppuun...mutta, tässä tätä nyt olisi:)
 
Sunnuntaina meillä oli siis poniagility kurssi, mihin osallistuttiin Catan kanssa. Yleensähän Catalla ei hirveetä motivaatiota ole hypätä, tai tehdä mitään muutakaan "tyhmää" temppuilua, mutta onneksi muistin ennakoida ja nappasin ponirehua taskut täyteen. Kyllä liikku tyttökin kun tajusi aina tehtävästä suoriuduttuaan saavan ruokaa:3
Kurssi oli todella pitkä, varsinkin näinkin nuorelle ponille. Loppua kohden Cata väsähti tosi paljon, ja viimeiset pikku esteet olikin aika kaoottisia, mutta niistäkin selvittiin. Pidettiin toki taukoa välillä, että ei kahta tuntia paahdettu täysillä menemään!
Kuvia ei ole kuin ihan viimeisestä tehtävästä ja renkaasta, mutta ehkä te selviätte:)
 
 
Ylös nousemista:)

Kukkulan kuningas tyytyväisenä mussuttaa herkkuja:3


Namnam...

Venyy venyy.



Hieno poni:)
Ja alas tulemista:)

Rengas:)

Maanantaina menin taas kahdeksan aikaan töihin, eikä siinä päivän mittaan kummempaa tapahtunut, eikä kuviakaan ole. Perus tallihommia:)
 
Tiistaina (tänään) menin puoli yhdeksään ja aloin siitä sitten heittelemään heppoja ulos. Hetken aikaa ehdin vielä karsinoita siivota kunnes fysioterapeutti tuli katsomaan meiltä kolmea hevosta.
Ensimmäiseksi vuorossa oli Pimu, jolta todettiin selästä jumeja. Vähän hierottiin ja pistettiin muutama akupunktio piikki. Saatiin pimulle omat venyttely ohjeet:)
 
ei hirveen hyvin täsä näy, mutta viisi niitä pitäisi löytyä;)
kuvaa klikkaamalla saatte sen isommaksi!
 
Pimun jälkeen vuoroon astu Mörkö, jolla oli kanssa vähän lihas jumia, ja sai kanssa venyttely ohjeita.
Mörkön jälkeen otettiin Sämpylä käsittelyyn ja Samin selkä olikin jo paljon parempi. (on siis ollut sieltä ja takaa vähän jumissa). Nyt ollut muuten vähän kärttysempi ja mahapinkeenä, joten kokeillaan nyt vaihtaa Samin kohalla säilöheinä kuivaheinään ja ehkä taas jokin mahaa auttava lääkekuuri:)
Mutta kaikin puolin hyvin meni. En nyt näin julkisesti ala tämän kummempia lausuntoja selittelemään:)

Päivällä oti sitten taas Piancan käsittelyyn. Harjasin käytävällä, selvitin hännän ja harjan, putsasin kaviot. Tämä kaikki sujui oikein hyvin ja tyttö pysyi aika rentona kokoajan. Lähdettiin siitä sitten maneesiin ja annoin aluksi vaan vähän riekkua miten lystää, kunnes aloin itse hiukan vaikuttamaan juoksuun. Määräänmään akel-lajia ja suuntaa. Pipsu toimi tässäkin tänään yllättävän hyvin, ja juoksikin suht rennon olosesti. Mit nyt välillä jännitty kun kaverit huusi ja tajusi olevansa aivan yksin. Mutta tässä kuvia:)!
 
 
LAATU ON TAAS MANEESILAATU, ELI HUONO!!
 







Mentiin lulaa...



 
Alla vielä viedo viimeisistä juoksu pätkistä. Ponilla ei enää aivan hirveest virtaa ollut, mutta eiköhän siitä vähän jotain näe:) Kuvaus käsi ei ole sitten mailman paras, kun koitin samaan aikaan kannustaa tyttöä juoksemaan:D
 
 
APUA AUTTAKAA!! MIKS TÄST VIEDOST TULI TÄMMÖNEN:OOOOOO???!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti