lauantai 17. elokuuta 2013

Treeniä treeniä...

Aamulla kello soi varttia vaille yhdeksän, ja heti ysin jälkeen olikin jo nokka kohti tallia. Tunti alkoin kymmeneltä jonka menin Flikalla. 13w FWB tamma, joka tykkää menää lujaa ja jännittyy todella helposti. Itse en ole ikinä tälle tammalle lämmennyt, mutta tällä kertaa oli ajoittain jopa ihan mukava:)
Aluksi tehtiin ihan vain käynti työskentelyä, jossa pyrin kokoajan tekemään kaaretita ja ympyröitä, että saisi tauvuteltua mahdollisimman paljon ja tulikin kivan rennoksi. Nyt kuitenkin poikkeuksellisesti syrjäytettiin alkuravit ja nostettiin laukka, joka sujui kanssa ihan hyvin. Pysyi aikalailla avuilla ja rentona. Suunnanvaihdon jälkeen tulikin ensimmäiset ongelmat vastaan, kun neiti jännittyi ja vain kaahasi menemään. Ei asettunu, taipunu taikka kuunnellu pohjetta...huhhuh, siinä sitte pienen keskustelu tuokion jälkeen nostettiin uusi laukka jossa pikkuhiljaa taas rentoutui ja kulki ihan kivasti avuilla.
Verkan jälkeen alettiin tehdä ympyrällä väistöjä. Käynnissä josta sitten raviin ja sujuikin oikein hyvin. Tosin välillä ravin tahdissa oli hiukkasen keskustelemista. Tästä sitten jatkettiin pikkuhiljaa raviväistihin josta laukka, ja tämäkin sujui vielä hyvin. Sitten tuli taas maaginen sunnan vaihto jossa käynti väistöt oli vielä ihan ok, mutta ravissa pakka levähti ihan totaallisesti ja hevonen oli kuin rautakanki joka meni vaan lujaa eikä taipunut lainkaan...Loppu tunti sitten keskusteltiin tästä taipumisesta ja ravin vaihdista ja loppussa antoi vihdoin periksi ja voitiin molemmat lopettaa tyytyväisinä:D
Tässä vielä muutama kuvanen tunnista ja plussa pisteet sille joka jakso lukee ton!!;)







Ja kuvat on (c) Anna Rapo, kiitos niistä:3

Iltapäivällä saavuin takaisin tallille iltatallia tekemään, en siitä nyt mitään kummempaa kerro.
Nappasin kuuden maissa Catan tarhasta/laitsalta ja harjasin taas oikein huolella ja tappelin ihanien mutapaakkujen kanssa jotka oli majoittunut kavion pohjiin. Siitä sitten vetästiin suitset päähän, silat niskaan ja turpa kohti kenttää.
Kävin siis vähän ohjas ajamassa Cataa. Toista kertaa oltiin tällä tyylillä liikenteessä ja siksi kierrettiin kenttä vain kerran ympäri. Aluksi pyörittiin lähinnä ympyrää kun poni pisti hanttiin. Iha tyhmä juttu oli tämmönen:( Mutta puoli kierrosta mentyään alkoi jo sujua paremmin. Käveltiin jopa melkein suoraan:D!
Ja totesin Cataa pois laittaessa että se osaakin seistä käytävällä oikein nätisti vaikkei missää olisikaan kiinni. Sesoi ihan paikallaan rauhassa odosttaen kun riisuin valjaita ja suitsia. Onse hieno poni:3





Katotaan ehdinkö vielä huomenna käydä tallilla, vai venyykä ensiviikkoon seuraava Lulan rapsuttelu postaus:) Mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa...kyl siitä vielä kärryponi tulee;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti