perjantai 16. elokuuta 2013

Ai mikä blogi? Onks mul semmonenki??

Eli tosiaan, niinkuin varmaan kaikki onkin huomannut tässä on ollut todella pitkä tauko. Koska olen niin älyttömän laiska etten ole saanut tänne aikaiseksi kirjoittaa. Kiitos sille anonyymille joka jo kommentin kauttaa vaati uutta postausta, mutta silloinkin annoin itselleni periksi ja jätin sen tekemättä. Nyt kuitenkin koulukaverini ansiosta päätin ryhdistäytyä ja alkaa tänne taas kirjoittamaan:) Kiitos siitä, ja tässä linkki hänen blogiin.

Kesällä on tapahtunut niin paljon, etten varmaan puoliakaan muista, mutta ajattelin nyt kertoa Maastoesteleiristä missä olin kaverini Annan kanssa Alavuden Ratsastuskoululla. Ihan paras leiri ikinä! Kannattaa ottaa suunta kohti alavusta jos haluutte kokeilla jotain uutta:)

Leiri oli vain neli päiväinen, mutta siihen mahrui todella paljon! Niinkuin nimestäkin jo voi päätellä meillä oli suurin osa tunneista maastoesteillä, mutta tämän lisäksi hyppäsimme rataesteitä, mentiin koulua, vikellettiin, uitettiin ja pidettiin hauskaa;D
Mitään kummempia yksityis kohtia en nyt ala tähän rustaamaan, sillä kukaan tesitä ei sitä jaksaisi lukea, joten tässä kuvia:3

Filou, poni ruuna jolla hyppäsin rataesteitä.

Rebecca, suokki tamma jolla menin viimeisen maastotunnin, Ihan kone! (myytävänä, ostakaa siitä joku kunnon kenttätykki;))

Veeti lentokone, jolla menin joka lajia vähän:)






Ryhmä rämä maastos:)









Veeti leirikisoissa, sijotuttiin kolmansiks:3



Jaska maastossa:)




Se oli hurjan pelottava:(


 
 
Pahoittelut kun kuvat on vähän sekasessa järjestyksessä, mutta toivottavasti pysytte apaattirallaa perillä mikä hevonen on kukakin:)
 
Illemmalla ois sitten nokka kohti tallia oman ponin luokse, ja katsotaan jos jaksiain vielä samana iltana siitäkin tehdä jonkun pikku postauksen:)

2 kommenttia:

  1. Pari korjausta ;P rebe ei (ainakaa Pitäs olla :O)suokki ja toi kuva mis mustal hyppäät rengasestettä maastos on Veeti :D

    VastaaPoista
  2. Ai ei:o mun mielest se oli ja se kyl näyttääkki suokilt, mut eei sitte:D

    VastaaPoista