perjantai 16. elokuuta 2013

Lulan rapsutus hetki:3

Eli iltapäivällä lähdin vielä tallille Catan luokse.
En mitään kummempaa tällä kertaa tehnyt. Harjasin ponin oike huolella, selvitin harjan ja hännän joihin tekasin vielä letitkin.







Ja aluksihan ei ollut tarkoituksena mitään tän kummempaa tehdä, mutta päätettiin sitten vetää suitset päähän ja lähteä sahalla käymään. Ja ettei toinen aivan liian helpolla pääsisi laitoin Catalle ekaa kertaa alaturparemmin, josta se ei tykännyt yhtään! Heitteli päätä minkä kerkes, mutta aikansa vastaan vegattua sillä loksahti johonki aivojes sopukkaan ettei se siitä eroon pääse ja käveli todella asiallisesti koko matkan, joka oli ehkä 500m pitkä.
Yksi autokin tuli sattumalta vastaan, ja jännityksellä odotin miten poni siihen tällä kertaa reagoi, kun ekaa kertaa suitset päässä törmättiin autoon (aikaisemmin maastoiltu vain riimulla). Ja onnekseni omistan suhteellisen fiksun ponin joka nappasi vain puolikkaan peruutus askeleen jonka jälkeen matka jatku taas aivan normaalisti. Jes, alkaa se pikkuhiljaa jo oppia etteine autot sitä syö:3

Siinä nyt taisi olla pääpiirtein kaikki. Tässä vielä muutama kuvanen (eikä tietenkään lenkiltä yhtäkään kuvaa kun unohdin sen tallille).

Laitumelta hakiessa ei tavinnut kuin Cata ottaa naruun niin kaikki tuli tyytyväisenä mukana:D

 Suloiset kikkarat tuli lettien jäljiltä:3

Lulan suitset, jotka ei oikein istu, mutta menettelee :D




Kaverit ootti jo innoissaan Cataa takasin:))



Catan kämppäkaveri Pianca.

Ja naapuri karsinassa majaileva Pena.


Yritin ottaa Catasta kuvaa, mutta Pena hyppäsi tielle:D
 Huomenna minulla onkin aamusta tunti, ja toivottavasti saan sinne jonkun edes pari kuvaa ottamaan. Illalla teenkin sitten iltatallia ja jos sitä Catankin kanssa jotain tekisi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti