maanantai 20. heinäkuuta 2015

5# Catan kuulumisia!

Eilen käväisin Sysmässä Tiian ja Idan kanssa vähän aitaamassa poneille uutta laidun länttiä. Vanha kun oli jo aikalailla syöty.


Täälä Rajamäessä oli aamulla päälle 20 lämmintä ja kerrassaan hyvä sää, joten vedettiin siitä johtopäätös, että muuallakin on hyvä sää. 
No, toisin kävi...
Vettä satoi lähestulkoon koko ajan ja heinä ylsi vyötärölle saakka, niin oltiin hiukkasen märkiä tän urakan jälkeen. Onneksi oli paljon käsiä paikalla ja hommassa ei hirmu kauaa vierähtänyt.

Mutta ainaskin ponit oli tyytyväisiä ruuan lisääntyessä. Cata veteli omaa rallia ihan urakalla! Ovat aika hauskan näkösiä kun juuri ja juuri heinän seasta erottuvat.




Mulla oli nyt myös Teivosta löytämäni loimet mukana, jotka kokeiltiin Catan päälle. Hassua sinänsä, että ostin kaksi täysin samanlaista loimea, tosin erivärisinä ja ne istuivat päälle ihan eritavalla :D Ja tietenkin se pinkki oli parempi päällä ^^



Muulta osalta Cata voi oikein hyvin. Se on nyt pyöristynyt sellaiseen sopivaan mittakaavaan, keväällä kun pääsi vähän turhan hoikaksi. Rallittavat Viltsun kanssa sen verran paljon ettei liika kiloja pääse suotta kertymään!
Mietittiin myös pitäisikö ensikuussa lähteä vielä käymään Porissa näyttelyissä, mutta päätettiin jättää ne välistä ja antaa ponin nyt huilia vielä reilu kuukausi. Syyskuun alussa on sitten Laatuponikilpailut minne tähdätään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti