lauantai 11. heinäkuuta 2015

2# Teivo, kera rankkasateen!

Lauantai aamuna kellon soidessa 4.30 parin tunnin yöunien jälkeen ei hirveästi innosta tuo monen tunnin ajomatka. 
Olin Lahdessa kaverin luona yötä, joka lähtin mun mukaan auttamaan. Oltiin Sysmässä hakemassa ponia kuuden jälkeen (Cata on sielä laitumella) tarkoituksena vain äkkiä laittaa poni koppiin ja lähteä. 
No, koska kyse on hevosista ei pikku takaiskuilta taaskaan vältytty. Catan ponikaveri Viltsu oli sitä mieltä ettei hän tänne jää ja päätti railakkaasti pujahtaa lankojen ali...kolme kertaa...
Päädyttiin sitten ottamaan molemmat ponit mukaan!

Kaverukset! Toinen luvallisesti narun päässä ja toinen omatoimisesti väärällä puolella laiduntamassa.

Meidän oli tarkoitus olla paikanpäällä viimeistään yhdeksältä, jolloin piti myös ilmoittautua. Mutta tämän ponisession takia lähtö viivästyi jolloin ilmotin meidät puhelimen kautta ja oltiin paikalla 10minuuttia ennen meidän kehän alkua! Vähän tuli kiire saada poni edustuskuntoon.

Onneksemme paikalle osui vielä tajuton vesisade ja oltiin kaikki aivan märkiä!
Sateen takia meillä ei myöskään Teivosta ole yhtään kuvaa, vaan kaikki on jälkeen päin Sysmässä otettu.


Kehässä Cata oli ainut 3-vuotias tamma, ja käyttäytyikin sielä tuttuun tapaan. Juosta hölkötteli vieressä sitä tasasta perusravia, eli ei näyttäny ripettäkään siitä "show"ravista joka näyttäisi tosi mageelta!
Tuomari oli ihan alkuperämaasta tänne suomeen tullut ja myönsi meille 3-palkinnon. Eli ei mitään suurta menestystä saatu.
Jos nyt saataisiin nuo sen liikkeet esiin niin asia saattaisi olla ihan toinen. Vinkkejä tähän otetaan vastaan!


Paluu matka sujuikin sitten paremmin kun ei ollut kiire minnekkään ja löydettiin Teivon ABC:ltä super ihania loimia huippu halvalla! 
Sää oli jo paljon parempi ja ponit pääsi takaisin laitumelle. Laitettiin Viltsu ensin ja otettiin Catasta nämä kuvat, mutta ei aikaakaan kun pikkunen tepasteli jo meidän luona:D Onse kyllä aika tapaus.

Niskoja nakellen takaisin syömään!


Huomenna menenkin pitkästä aikaan Miniä ratsastamaan. Koitan siitä teille sitten kirjoitella!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti