tiistai 7. heinäkuuta 2015

1# Uusi alku!

Voi olla ettei kovinkaan moni teistä edes muistanut tämän blogin olemasa oloa, mutta nyt se jälleen ilmaantui uuden tekstin kera lukuisten muiden lukemiesi blogien sekaan.

Nyt vihdoin ja viimein musta löytyy jokunen motivaation ripe tän blogin suhteen. Cata on nyt onnellisesti laitumella kaverini luona ja syksyllä voidaan ihan oikeesti alkaa tekemään sen kanssa töitä! Ihan huippua! Tätä on ootettu, että saan ponin jota voi oikeasti kouluttaa eteenpäin ratsun urallaan.
Mutta siitä lisää sitten syksyllä!


Olen nyt virallisesti Hevostenhoitaja/Harrasteohjaaja ja aloitan ensikuussa Mustialassa opiskelemaan Maatalouden Agrologiksi. Tän myötä nämä muut heppahommat saattaa jäädä vähän puihin, mutta Catasta kuulette sitten sitäkin enemmän.


Ensi lauantaina suunnataan Catan kanssa Teivoon näyttelyihin, jos vaikka pientä menestystä saataisiin. Teen siitä teille sitten oman postauksen jonka jälkeen blogin voi julistaa virallisesti henkiin herätetyksi!

Sain myös yhdeltä innokkaalta uuden bannerin, mutta joku vika on jossain ja sitä ei saada läpinäkyväksi, vaan kärsimme rumasta valkoisesta tauasta... Osaisiko joku teistä auttaa? Ja myös kaikki muut innokkaat bannerin tekijät otetaan vastaan!

7 kommenttia:

  1. Bannerin tekijä on voinut tehdä bannerin valkoiselle taustalle, jolloin sitä ei saa läpinäkyväksi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan tekijänkin kanssa tätä pohdittu, ja kovasti väitti sen läpinäkyväksi laittaneensa.

      Poista
    2. Onhan banneri png-muodossa? :)

      Poista
    3. On png-muodossa...elikkä ei mitään hajua mikä tässä nyt mättää :/

      Poista
  2. Mites sä agrologiksi nyt kiinnostuit opiskelee? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon aina tykänny tehä näitä "maalaishommia" ja sen kautta sitte pystyy ehkä työllistymään muuallekin kuin heppahomiin :D
      Ja se on sellanen koulu jossa ehkä jaksan opiskellakin =)

      Poista