tiistai 14. lokakuuta 2014

155# Kenttäponin alku

Nyt taas vähän venyi tämän postauksen teko, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan eikös?



Olin itse viikonlopun vapaalla, ja kävinkin yhtenä aamuna parit kuvat tarhasta nappaamassa. Cata on jo otettu hyvin porukkaan mukaan ja isotkin hepat päästävät jo syömään samalle kasalle. Ne parhaat kaverit kuitenkin on ikätoveri Varsa (myöskin 2.5vuotias) sekä Bella, iso poni.


Fifi

Vasemmalta oikealle Cata, Varsa, Jatzi ja Wilja.

Roosa

Ilaro, ei ole samassa tarhassa Catan kanssa, mutta tarhaa viereisessä lohkossa ruuna porukassa.
Lauantaina lähdettiin Catan ja Annan kanssa maastoon tarkoituksena vähän hypyttää Cataa maastoesteillä. Anna toimi ihanana kameramiehenä!
Oli sen verta sumunen sää ettei hämärässä metässä kovin hyviä kuvia saanut, mutta tein teille taas pienen videopätkän.
Cata hyppäsi ihan super hyvin, oon niin tyytyväinen siihen, ja parin pompun jälkeen jopa vähän innostui hommasta, sitä sai ihan pidellä!



Nyt voi olla ettei vähään aikaan kauheasti tule postausta näistä Catan menoista, sillä vähän arkoo toista takastaan saatuaan sinne maanantaina haavan jostakin. 
Ja ennenkuin jotkut sielä jo innostuu että pääsevät sanomaan että kannattaako sitä pitää sielä agressiivisten hevosten seassa, niin tämä haava ei ole muiden auheuttama, vaan Cata on sen ihan itse johonkin lyönyt.
On nimittäon semmosessa paikassa että noiden isojen heppojen on aikas hankala sinne kohti potkia. Mutta eiköhän Catakin tästä pian toivu ja päästään taas touhuamaan:)

1 kommentti:

  1. oikein kiva postaus :) toivottavasti catan jalka tulee pian kuntoon!

    VastaaPoista