maanantai 6. lokakuuta 2014

153# Eiku menoksi!

Tosiaan, nyt ollaan täälä Alavudella Catan kanssa ^^ 
Minulla ensimmäinen työpäivä takana, ja Catalla ensimmäinen päivä uusien kaverien kanssa uudessa paikassa.
Mutta palataan vielä eiliseen.


Sunnuntaina lähdin tallille jo kahdeksan aikaan, sillä meillä oli esterataharjoitus kilpailut joissa hyppäsin Samilla 60-70cm. Lyhyesti ja ytiemkkäästi, hevonen ei edennyt, joten hypyt oli aika kehnoja. Radalla yksi kielto ja yksi pudotus perusradalla, elikkä ei menny kovin hyvin.

Laitoin Samin pois, pakkasin Catan tavarat traikkuun. Tiia oli ihanana harjannut Catan valmiiksi, itse kävin pesemässä sen jalat, käärin pintelit ja sitten poni autoon. Pysähdyttiin meillä kotona täyttämässä ravikärryjen renkaat ja hakemassa minun tavarat. Tällöin myös muistin että unohdin valjaat tallille...
Noh, poni ulos traikusta ja sisko jäi sen kanssa meidän pihalle ja lähddettiin valjaita hakemaan. Kun kaikki vihdoin oli mukana ja Cata taas autossa lähdettiin ajamaan kohti Alavusta.


 Ja sitten koppiin..



..poni seinään kiinni..



..puomi kiinni..


..luukku kiinni..



Cata onneksi matkustaa tosi rauhassa ja näin ollen ajaminen on suht helppoa. Tampereella tehtiin välipysähdys jolloin käytiin itse pikaseen syömässä ja toki katsomassa miten matkustajalla menee. Hyvin tyytyväisen olonen oli heiniä mussuttaen.


Viiden aikaan oltiinkin sitten perillä. 
Cata pääsi asumaan latoon "kuumoduuleihin". Sellainen kahden hevosen "talli" ladossa joka on tallissa kiinni. Hankala koittaa tälleen selittää, mutta ehkä saatte kuvaa siitä jossain vaiheessa. Naapurina Catalla on komea suomenhevos ruuna.

***

Aamusta kävin hepat ruokkimassa ja yhdeksältä aloitettiin "oikeat" hommat. Cata tarhaa nyt kolmen ison ponin ja kolmen hevosen kanssa jotka on kaikki tammoja, niin ja löytyy sieltä myös 2w heppa varsakin! Cata oli ensin vain Varsan kanssa sielä, ja sitten tuotiin loput tammat. 
Sanotaanko että meno oli aikamoinen kun sielä oli uusi karvapallo seassa, onneksi siitä sitten rauhottuivat ja puoleen päivään mennessä oli Bella ja Varsa Catan kaverikseen huolinut :3!
Mulla on myös videota tästä, koitan sen tänne jossain kohti saada..

Pientä pinta naarmua Cata oli saanut selkään, lautasille ja toiseen takaseen, mutta onneksi vain pientä naarmua. Mutta, sen ego taas sai tosi ison kolauksen, kun hän ei saanukkaan olla se pomo ja muut komentaa häntä koko aika.

Iltapäivällä lähdettiin Annan ja Catan kanssa vähän maastoon kävelemään. Cata kävi vesihaudassa, jossa vettä ei nyt kauheasti edes ollu, ylitti maastoesteen (käynnissä..) ja kiipesi "happo"mäen ylös. Matkaa kertyi joku muutama kilometri, mutta hienosti poni jakso. Sora tiellä ei ollu sen mielestä yhtään kiva kävellä, mutta metsässä sitten viihtyi tosi hyvin:)

 Lulis oli sitä mieltä et nyt riitti...


Ensimmäiset maasto esteet, hienosti jalat nousi kun vain käveltiin yli!



Vesihaudan kahluu, tosin vettä ei sielä enään kauheasti ollut..




Sitten happomäki ylös. 






Happomäestä ja vesihaudasta on myös videopätkät, koitan nekin tänne saada mahd pian.
Ja kuvista suuri kiitos Annalle!

2 kommenttia: