sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Vähän kaikkea:)

Heips!
Perjantaina oli minun osaltani viikon viimeinen tallipäivä Asikkalassa. Aamutallin jälkeen kytiin ratsastamassa ja menin pitkästä aikaa Unikilla:) Hepalla oli todella paljon virtaa ja aluksi koittikin ahkerasti saada minua alas:D <--ei onnistunut;)! Tein ihan perus ympyröitä ja väistöjä käynnissä että ravissa. Laukassa aluksi mentiin vaa täysii ja sit vähä lisää laukkaa että sai energiaa vähän pois. Kaasuttelun jälkeen aloin tehä laukan vaihtoja. Aluksi ihan lävistäjällä ja sitten tein nelikaarista kiemura uraa ja vaihdo sinne väliin, ja hyvin sujui! Unik on ihan kone noitten vaihtojen kanssa, vois mennä useemminki:)
Kuvia ei ole, mutta tälläinen hehkeä videon pätkä löytyy. Ratsastus ei ole ehkä asun tai muunkaan kannalta hirveän edustavaa mutta ompahan jotain:D
Videolla siis vain laukanvaihtoja vähä siell sun täällä:D

Tämmöinnen kaveri:)


Ilatapäivällä käytiin vielä ajamass yhdet hepat ja kyllä oli likasta puuhaa, kun oli tiet jo vähän sulanut niin kaikki loska lensi päälle:D Iltatallin jälkeen lähdinkin kotia päin, kun lauantaina Uotilassa It ja sunnuntaina on pukuratsastukset ja harkkaestekisat:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti