torstai 28. maaliskuuta 2013

Ajoa, talliviikko ja maastoilua:)

Keskiviikko aamuna oli lähtö Jokimaalle ajotunnille. Ajettiin kolmessa erässä jossa ekassa itse ajoin Ville nimisellä pv ruunalla. Mentiin perus hölkkä lekki kolme kierrosta mettälenkillä (n.2km) mlempiin suuntiin. Ville oli oikein mukava ajaa, kuunteli hyvin kaikkia apuja ja juoksi asiallisesti:)
                       Tässä välissä käytiin syömässä ja ai että ku oli hyvää:3 Tosin Jokimaalla on aina hyvää ruokaa, etenki ne sämpylät, namnam:33
                       Tokassa erässä ajoin Amiraalin, pieni 5w suokkiori. Mentiin Radalla kolme kierrosta, hetki käveltiin ja taas kolme kierrosta. aluksi hiukan mutkitteli laidasta laitaan ja oli vaikea pitää poni yhdellä linjalla:D Ja Amiraalin omia laukan nostoja uli ihan kiitettävsti, tsin onhan tuo ymmärrettävää kun ratsunakin toimii:) Mutta kaikenkaikkiaan ihan paras koulun hevosista! Vaikkei täysin koulun ookkaan:D


Amiraalin jälkeen kävin vielä Sulon ajamassa. Sulolla on vähän kaikenlaisia jalka asento virheitä ja juoksu ei ole mitenkään normaalin näköistä, jalat viipottaa ties missä, mutta tästä huolimatta on oikein mukava herra ajaa:) Sitten pestiinki kaikki valjaat, pistettiin talli siistiks ja lähdettiin kohti Asikkalaa ja siitä alkoikin heti ihanaakin ihanaampi talliviikko (y). Tehtiin perus iltatalli, joka menkin tosi nopeasti kun meitä oli neljä tallissa.
Aamulla herätys varttia vaille kuus ja puol seiskaks taliin heppoja ruokkimaan. Siitä sit hepat ulos ja karsinoita siivoomaan. Taas oltiin yliaikasin valmiita kun oli niin paljon tekijöitä! Tosin eipä siitä mitää haittaakaan ole:)
Iltapäivällä käytiin ajamassa yhdet hepat. Itse ajoin kärjessä Mirkku nimisellä lv tammalla ja oli todella kiva kaveri:)
"Kuva sukupostista -Miranda Step-)"
Kuva

Siitä kun oltiin saatu hevoset hoidettua lähdettiin radalle ratsastelee. Itse menin Riinalla ja oli todella reipas! Olisi koko aika halunnut juosta menemään ja mentiinkin välillä pitkin ojia kun koitin rouvaa saada vähän hidastamaan. Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä uudestaan, niin että päästäisiin vään juoksemaankin:)
Riinuska maastoon lähössä:3 -->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti