sunnuntai 15. helmikuuta 2015

168# Ihana aurinko ja super heppoja!

Tänään vietin tavallaan vapaapäivää, mutta siitä huolimatta hurautin tallille ratsastamaan.

Tälläkertaa ei ollut kiire minnekkään, ja olikin niin paljon kivempi ratsastaa ja hoitaa hevoset kun voi tehdä kaiken ihan rauhassa. Mutta jottei asiat menisi liian helpoiksi sanoi toisen saappaani vetskari itsensä irti ja jouduin lähtemään kotoa hakemaan kengät ja chapsit, tennareissa kun en viitsinyt selkään kiivetä.

Lopulta päästiin Minin kanssa maneesiin asti.
Mini kulki alusta asti aika hyvin eteen eikä pahasti pohje apujakaan protestoinut, (sekun on pahasti tapana) Muutamat sen kokoset pukit sieltä tuli, että jopa meikäläinen joutui tosissaan pitelee kiinni ettei alas sieltä tultu!
Kun laukkailtu oltiin molempiin suuntiin, alkoi Minin moottori taas kunnolla hyrräämään ja saatiinin tosi kivoja ravipätkiä sekä laukkoja.

Huomenna Mini viettää ansaittua vapaata, ja tiistaina käyn sen taasen ratsastamassa, katsotaan jos silloin jotain kuvia neidistä saisi.

***


Minin jälkeen tuonne Sämpylän selkään on aika niin mukava mennä. Se on vaan niin "helppo" ja luotettava ratsu.
Verkkailin eteen alas maneesissa ja tehtiin vähän oikeita töitäkin. Tän jälkeen käytiin vielä vähän pellolla ravailemassa ja laukkailee josta Jenna tuli ottamaan meistä muutaman kuvan.







Se ainoa ja oikea, Pämpäm <3


Ja tottkai Lulis pääsi vielä puunattavasi!


3 kommenttia:

  1. Mulle ei oo ihan selvinny et onko Lulis sama kuin Cata? ':D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Lulis on sama poni kuin Cata =) Rakkaalla lapsella on monta nimeä :D

      Poista
  2. Hei! Minulla on tuon hevosen velipuoli samasta isästä ja olipas yllättävän paljon samaa näköä! Löytyykö tästä hevosesta videota mistään, olisi mielenkiintoista nähdä onko siinäkin sama meininki liikkumistavassa kuin meillä? :D

    www.niinakirjorinne.blogspot.fi

    VastaaPoista