perjantai 13. helmikuuta 2015

167# Mikä blogi missä?

Viime postauksesta onkin vierähtänyt tovi ja kerrottavaa sen myötä kertynyt vaikka kuinka paljon, joten tästä on tulossa pitkä ja todella paljon kuvia sisältävä päivitys.

Kävin parisen kertaa osalle teistä jo tuttuakin ponia ratsastamassa, nimittäin Welsh A-tamma Iiristä. 
Omat ennakko oletuksen ponista oli vähän sitä luokkaa millaisena sen olin viimmeksi, n.vuosi sitten nähnyt. Eli todella herkkä ja hysteerinen ponin pallero. 
Meidän kaikkien ja ponin onneksi, se on ollut hyvissä käsissä ja yllättikin minut todella positiivisesti!
Ei ollut enään tietoakaan hysteerisestä ponista ja herkkyyskin oli sitä sopivaa tasoa.


Ratsastaessahan Iiris on luonnollisesti vielä raaka, mutta siitä huolimatta yrittää kovasti tehdä mitä siltä pyytää. Joka kerta kun ponin selkään kiipesin, no tunsin itseni todella suureksi:D Mutta yritti Iiris aina jallittaa mua jollain tavalla, sen piti aina kokeilla onko ihan pakko tehdä töitä, mutta kun sain oman tahtoni läpi oli ponikin todella mukava ja yritteliäs ratsun alku!







Se viimeinen kerta ennen Iiriksen muuttoa uuteen kotiin, oli ehdottomasti oma suosikkini :D Värkättiin nimittäin ponin eteen pari pientä estettä, ja näin siitä kuoriutui oikein näppärä esteponi!















***
Myöskin Cata on joutunut ihan oikeisiin töihin. Ihana Tia on muutamana viikonloppuna käynyt Catan selässä ihan satulan kanssa ja lopputulokseksi ollaan saatu poni, joka menee kaikki askellajit maneesissa ratsastajan kanssa "vapaana"!
Cata on suhtautunut tähän tosi hyvin ja työmotivaatio on ollut ihan 100%
Tästäkin johtuen saatiin poni sisäänratsastettua vain muutamassa viikossa (ratsastuskertoja n.5-8)
Nyt Cata on ansaitulla lomalla ja myöhemmin keväällä palaillaan taas ratsun hommiin.










***
Olen nyt myös viikonloppuisin auttanut hevosten ratsastamisessa, ja olenkin löytänyt itseni niin Minin, Samin, Adan ja Comun selästä.
Mini onkin näistä neljästä se uusin tuttavuus ja ei olekaan erityisen helppo ratsastettava. Herkkyytensä ja tammamaisuutensa lisäksi neiti on todella todella hidas... mutta herättyään on todella mukava ratsastettava! Saatatte ehkä jatkossakin tästä tammasta täälä kuulla:)





Sämpylä on ollut nyt tosi kiva ratsastaa, sekun on löytänyt tän sisäisen liikkumishalunsa. Ada ja Comu olivat myös mukavia ratsastaa, mitänyt piti taas hetken palautella mieleen miten niitä kuuluikaan ratsastaa:)

Sami

Ada

Comu
***
Minulla alkoi nyt helmikuun vaihtuessa työharjoittelu jakso, jonka tällä kertaa suoritan Equstomissa, Röykässä. Pystyn tämän jakson asustamaan kotona, sillä matkaa harjoittelu paikalle ei ole paljoa.



Viime viikolla eksyin myös koululle, josta lähdin opettajani kanssa kohti Kiuruvettä ja sielä Hingunniemen oppilaitosta jossa järjestettiin Taitajien semifinaali 2015.
Ajomatkaa oli n.375km suuntaansa, mutta paikka oli todella hieno! Kannattaa käydä tutustumassa paikkaan jos siihen on mahdollisuus. 
Virallisia tuloksia en itse ole saanut, kun paettiin paikalta ennen palkintojen jakoa että ehditään ennen seuraavaa päivää takaisin.
Puhelinsoiton myötä saatiin selville että olin 10/32.

Onnistuin myös suorittamaan e-kortin, eli nyt saan heppoja kuskailla ihan itse paikasta toiseen, eli jos kuskin tarvetta niin viestiä saa laitella:)!

Laina auto, koulun traikku ja lähes 100heinäpaalia mukana!
Loppuun vielä terkkuja Catalta ja yritämme pian kertoa lisää kuulumisia!


2 kommenttia: