sunnuntai 18. toukokuuta 2014

138# Kuulumisia!

Tosiaan tää blogin päivittäminen on aina vähän jäänyt kun mitään kuva materiaalia ei ole ollut.
Mitä mieltä muuten olette, haluatteko postauksia useammin, vaikka kuvia ei olisikaan?

Mutta aloitan nyt viime keskiviikosta, kun olin aamusta Neten kanssa Cataa ja Piancaa hypyttämässä. Rakennettiin taas kuja, jossa oli nyt puomi, pyrämidi, pyrämidi ja pyrämidi.
Cata hyppäsi ensin ja kun pyrämidit tuli puhtaasti nostin kaksi viimeistä ristikoksi. 
Kerran vika ristikko tuli alas, mutta kun sai poniin vähän vauhtia hyppäsi se tosi hyvin.
Nostin vielä vikan ristikon pystyksi ja ekan pyrämidin myös ristikoksi.
Eli viimeisillä hyppykerroilla oli puomi, ristikko, ristikko ja pysty (n.50cm).
Ja hyvin sujui! Ensiviikolla sitten taas.

Pipsun kanssa alotettiin myös pelkistä pyrämideistä, ja kun ne sujui nostin kaikki kolme ristikoiksi. Hypytin ristikot muutaman kerran kunnes nostin viimeisen pystyksi (n.50cm) ja tultiin tämä pariin kertaan. Piancan kanssa muutenkin tämä hyppiminen sujui paljon sutjakammin, kun osaa sen homman ehkä hiukan paremmin kuin cata. Alussa vähän epäröi hypätäkö vai ei kun ne esteet oli hirmu jnniä, mutta pian siitä alkujännityksestäkin päästiin:)

***

Torstaina kävin Wahlsteinilla ostamassa Catalle näyttelysuitset sekä ohjat, mutta valitettavasti osoittautui hiukan liian pieneksi, joten vaihtoon menee:/ Toivottavasti ehtii uudet tulla ajoissa, sillä ei enää pitkä aika niin ne voisi käyttöön ottaa!

***

Perjantaina käytiin Catan kanssa maastossa kävelemässä, ja lauantai aamuna minulla oli tunti, jonka meninkin ihan uudella tuttavuudella Fossilla. Fossi oli aika jännä tapaus, en ihan tajunnut mistä napeista pitäisi painaa että se toimi, ja olikin todella vahva. Ajoittain sain sen suht kevyeksi ja kuulolle ja silloin oli todella kiva ratsastaa. 
Tehtiin paljon ympyröitä ja suunnan vaihdoksia.





Cata joutui tänään myös pitkästä aikaa kärryjen eteen ja olikin todella nätisti. Mentiin pari kierrosta ravaten molempiin suuntiin vanhan tallin ympäri ja lopuksi käveltiin yksi. Ja poni oli koko aika todella nätisti ja juoksikin kauheeta vauhtia! Sai jopa välillä jarrutella.

Kuvia on sitten paljon! Ja kävin muitakin heppoja kuvailemassa.









Ai sanoko joku hyvä ja riittä?! Okei, äkkiä kotiin!




Ja sitte ne muut kuvat.


Nessu

Pena






Ada

Celine


Hilma

Fossi



Floppe

Arttu

Cata








Pipsu


Daysi



Sämpylä


1 kommentti: