tiistai 6. toukokuuta 2014

135# Paljon pieniä poneja:3

Eilen maanantaina olin tallilla jo ennen puoltapäivää ja vihdoin ja viimein pääsin hypyttämään Cataa sekä Piancaa!
(kuvia ei valitettavasti ole)

Rakensin linjan maneesiin jossa oli puomi-puomi-pyrämidi-pyrämidi.
Cata hoksasi heti mikä jutun juoni on, kun meni nätisti sai ruokaa! Nostettiin parin kerran jälkeen pyrämidit ristikoiksi joka sekin sujui hyvin, yhtä pudotusta lukuun ottamatta.
Vielä pitäisi saada poniin vähän lisää vauhtia, mutta ensiviikolla sitten uudestaan =)!

Piancan kanssa ei alkuun sujunutkaan yhtä helposti. Poni kiepsahti heti ympäri ja baanatti ympäri maneesia. Muutamat kerrat sain olla perässä hoputtamassa Pipsua koko linjan ajan, mutta lopulta Pipsukin tajusi mitä tässä pitää tehdä:)! Nostettiin pian pyrämidit ristikoiksi ja eka kerta oli taas tosi jännää kun esteet oli isompia, mutta pian tyttö iha innostui ja sai ihan pidätellä ennenkuin päästin irti. 
Nostettiin viimeinen ristikko vielä pystyksi (n.40-50cm) ja sekin sujui tosi hyvin!

Kun ponit oli taas tyytyväisinä tarhoissa purin linjan ja valjastin Nessun. Kokeiltiin Noran kanssa Nessulle kärryjä perään ekaa kertaa ja ei poni ollut moksiskaan!
Mentiin hetki kentällä niin että ohjas ajoin kärryjen viereltä apukäsien ollen nessun henkisenä tukena molemmin puolin. Tämän sujuen hyvin ja Nessun ollen aivan intopiukeena hommasta hyppäsin kärryille ja ajettiin tukihenkilöiden kävellessä vieressä tallitien päähän ja takaisin.
Taitava Nessu!


Tänään tiistaina kävin taas tallilla ja harjasin oikein kunnolla Catan sekä Biancan, ja huhhuh kun niistä lähtee karvaa! Käytiin myös maistelemassa vihreetä ja kyllä maistu poneille näin talven jälkeen.
Nessu pääsi myös tänään kärryjen eteen, ja tänään mentiin vain kentällä niin että itse ohhjas ajoin kärryjen vierellä. Tehtiin käännöksiä, tiukkoja sekä loivia ja muutamat ravipätkät.
Nessu oli taas ihan innoissaan ja teki täysillä mukana!


Torstaina lähdetään taas Nessun kanssa lenkille ja ehkä Catakin joutuu taas kärryjen eteen. Niitä sitten lisää silloin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti