lauantai 22. maaliskuuta 2014

122# Pikapostaus

Heipsan!
Ajattelin nyt todella pikaisesti vähän kertoa kuulumisia.
Jos oikein muistan niin torstaina oli täälä aivan ihana sää! Aurinko paisto ja mittari lähenteli +20. Tällön juoksutin kolme hevosta muiden hommien lisäksi, ja sain myös pestä kolme hevosta. Hikosivat aivan törkeesti ku eivät ole vielä tuollaiseen lämpöön tottuneet.


Oikein edustavia otoksia jälleen kerran...

Perjantaia taasen sato koko päivän vettä, ja iltapävilällä ei saatu enää hevosiakaan ulos kun kaikki loimet oli märkinä. Muuten päivä meni Lotan kanssa tallia ja ruoka/vesikuppeja putsaten, oljittaessa sekä tarhoja vaihdellen.

Lähdettiin vielä illalla porukalla Appeliin syömään, ja ai että oli taas hyvää ruokaa! Kokki tarjoosi meille vielä alkupalaksi kalakeittoa ja toki ainaiset shotit:D


Tänään lauantaina, aamupäivällä aamutallien lisäksi värkkäsin tallin taakse loimille kuivatustelineitä tolpista ja puomeista, pesin pyykkiä, hoidin tarhat ja putsasin loput juoma/ruokakupit isosta tallista. Iltapäivällä laittelin heppoja kuntoon ja tehtiin normi iltatallit.

 näppärästi pyöröpaalin jämä levitetty käytävälle josta oli helppo jakaa kaikille ruokaa:)

Ja sitten vielä tälläinen kuva josta kukaan ei varmaan mitään tajua, mutta aina heppojen jalkoja kylmätessä oon huomannuu, kun vettä valuu vasemmalla maton vieressä olevaan myyrän koloon, tulee se ulos tuosta oikealta oven viereisestä kolosta. Tuli vaan mieleen kaikki leffat jossa tungetaan vettä esim. myyrän koloon ja niitä elukoita vaan lentää siinä suihkussa toisesta reiästä ulos:D 
Näin ei kyllä tässä käyny..

2 kommenttia:

  1. jaa että ryypiskeleenkö te lotan kanssa sinne saksaan lähitte ;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tokitoki. Suomessa ku ei vielä tuo ikä riittäny ni piti maata vaihtaa;)

      Poista