torstai 4. huhtikuuta 2013

Talliviikko lähenee loppuaan:D

Nyt kun teksti tulee vähän jäljessö, en edes muista mitä ollaan tehty, paitsi ne muutamat kootut mitä ei voi unohtaa:D
--> Viedään tarhoihin heiniä maitokärryillä, ja meikäläinen makaamassa kasan päällimmäisenä ettei heinät tipu matkalla.
--> Haetaan heinävintiltä heiniä (7paalia kottareissa) ja rykästään siihen rampille ja kaikki pitkin maita ja mantuja.
--> Viedään aamulla hevosia ulos, joista yksi päätti lähteä "hitusen" reippaammin ja muut steppaa kengät vinkuen käytävällä.

Tossa jotain:) Ollaan myös käyty ajamassa pariin kertaan, ja molemmilla kerroilla menin itselleni uudella hevosella. Joskarilla ja Renellä.
                      Joskari on semmoinen erittäin massava ja kaulava suomenhevoruuna, jolla on virtaa 10 hevosen edestä, oli kuitenkin yllättävän kiva ajaa, vaikka siitä liikkuukin kaikenlaisia juttuja, kun on menty ojissa ja hevonen painellu tuhatta ja sataa rataa pitkin:D

Joskari katoksella:) Ja Jose tosiaan pitää kääntää tuollalailla väärtepäin toho, kun muuten heti kärryt perään saatuaan rykäsee ketjuine päivineen menemään:D Hitusen innokas veto heppa;)

                      Rene taasen on aika kookas (korkeudelta) lv ruuna, joka on myöski reippaan puoleinen. Oli kanssa todella mukava ajaa. Rene on muuten Mirkun kanssa lähdössä nyt ensiviikolla Jokimaalle korttikurssille. Toivottavasti antavat hyvät kyydit tuleville raviohjastajille:)!

Rene ajon jälkeen:)


Ja korttikurssihan meinaa kurssia, jossa raveista kiinnostuneet opettelevat ajamaan ja valmentamaan hevosia ja ajavat tälläisen koelähdön, jonka jälkeen toivottavasti pääsevät läpi kurssista ja rupeavat raviohjastajiksi:)

Ja sitten vielä tämmöinen juoksutus kuva Unikista:) ++edustus vaatetus päällä;)

Sivuohjista näyttää olevan tosi paljon hyötyä:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti