sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Hurrja esteponi+messut

Perjantaina olin tallilla vaan auttelemassa ja päätin sit pistää Emmin harjaamaan Catan ja hyvinhän se sujui! Oon niin häpi ku vihdoin löyty joku hoitaja joka voi sitä käydä paijailemassa viikolla kun itse olen koulussa:) Harjailun jälkeen lähdin vielä kentälle kävelemään Catan kanssa ja piruuttani kokeilin juoksisiko ympyrällä kun pyytää ja kappas keppanaa kun poni juoksi nätisti:3 Ihan älyttömän nopeasti tajuaa kaikki uudet jutut!
Lauantaina kävin kanssa  Cataa harjailemassa ja vein sen tälläkertaa maneesiin. Pistin toiselle pitkälle sivulle tolpat joiden vlissä yksi puomi, ja siihen molemmin puolin ns. johde puomit maahan.
Cata yllätti tänäänkin! Hienosti ravasi ja laukkasi vieressä, ja puominkin ylitti oikein mallikkaasti, pariin kertaan jopa hyppäsikin:3 Kun tämä sujui hyvin jätin ponin puoleen väliin maneesia ja menin kasaamaan näistä kolmesta puomista pyrämidin tolppien väliin, ja uskokaa tai älkää Cata seiso askeltakaan ottamatta keskellä maneesia ja tuijotti mitä touhuan! En ois ikinä uskonu et se malttaa, kun ikääkään ei oo vielä edes vuotta! Mutta koitin sitten pyrämidiä catan kanssa, ja se olikin hirvittävän jännää, kun piti jalkoja jo vähän nostaakkin. Pari kertaa mentiin vähän haparoiden jonka jälkeen pystyttiin jo kävelemään ilman pysähdyksiä ylitse:) Viimeiseksi tuli ravissa ja voi että mikä suloinen loikka sieltä tuli, kyllä siitä viel esteponi tulee;)
Lauantai aamuna olin myöskin tunnilla ja menin Sämpylällä pitkästä aikaa silleen kunnolla:) Tehtiin paljon siirtymisiä ja pysähdyksiä, käynti-ravi, ravi-seis, ravi-lauka. Ja koska oli kyseessä Sämylä, mentiin lujaa että ei rouva jäänyt pohkeen taakse ja sainkin aika hyvin ohjan ja pohkeen väliin. Kulki pyöreästi selkää käyttäen ja kuunteli muutenkin apuja hyvin. Erityisesti nuo ravi pysähdykset onnistui hyvin:)
Sitten vielä sunnutaista. Otettiin kohteeksi Tampere ja hevosmessut. Tavaraa oli vaikka kuinka paljon, mutta onneksi oli vaan tietty määrä rahaa mukana, kun muuten tili saattaisi näyttää nollaa:D Erityisesti mieleen jäi ponien vaaleanpunaiset hiittikärryt, olis niin passelit Catalle;)
Mutta tässä kuvat ostoksista:)



 Pikeurin huppari edestä ja takaa:)

Limenvihreä liina:)

Catalle suitset:) Vielä jos kuolaimet jostai löytäis:)

Limenvihreä kaviokoukku.

 Aluksi Sämpylälle meinasin, mutta myös Catan käyttöön haavojen, ötökänpuremien, kesäihottuman ja muidenkin ihovaurioiden ja muiden kutinan estoon, josta sain vielä kaupan päälliseksi koirien tassuvoidetta:D


Ajohanskat, mutta miksei niillä voisi ratsastaakkin, sitten kesäksi ku oon lämmin:)
 
Ja sitten, kauan himoitut ratsastushanskat:)


Ja sit pakko teillekkin mainostaa! tekee siis hevosen jouhista koruja, ihan älyttömän hienoja! Kannattaa hommata;) Itse aattelin Catan jouhista ja miksei Sämpylänkin tuollaisen teettää:)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti