lauantai 21. marraskuuta 2015

13# Hei me ratsastetaan!

Elma-messu löydökset ^^

Kyseisen postauksen olisi pitänyt tulla teille julki jo n.kuukausi sitten, mutta aina on mukamas ollut niin kiire, ettei ehdi kirjottamaan.
25.10, eli noin kuukausi sitten Tiia kävi täälä Tammelassa Cataa ratsastamassa. Tämän jälkeen olen itse lähinnä ajanut Cataa, joka on sujunut ihan super hyvin! Catakin selkeesti tykkää kärryjen edessä juoksemisesta. Ollaan käyty myös paljon maastoilemassa ihan maastakäsin. 


Viime viikolla meidän Ell kävi Catan raspaamassa ja rokottamassa. Yksi maitohammas jouduttiin uuden hampaan tieltä nyppäämään pois, mutta muutoin kaikki oli suussa hyvin. 

***
Palaillaas sitten siihen viimeiseen ratsastuskertaan.
Catallahan on hyvä työmotivaatio, ja tällöinkin se suoritti kaikki siltä pyydetyt tehtävät moitteetta. Eli toisin sanoen voltit ja siirtymiset. 
Jostain syystä sitä kuitenki puuttu eteenpäin pyrkimys ihan totaalisesti ja päädyttiinkin sitten vaan baanattamaan kenttää ympäri, että saadaan vähä liikettä auki ja poni hereille.
Tän jälkeen kaikki sujuki sitte aika ongelmitta. tehtiin tosiaan voltteja köynnissä että ravissa molempiin suuntiin. Laukassa harjoteltiin poikkihalkasijassa ravin kautta vaihtoa. Elikkä kun käänettiin halkasijalle siirryttiin raviin, ja ennen uutta suuntaa nostettiin uusi laukka. Alkuun tässä oli vähän hakemista, etenkin sen oikean laukan saamiseksi, mutta parin toiston jälkeen sujui jo paljon paremmin!
Ollaan tehty tätä samaa laukkatehtävää myös kärryjen kanssa, jossa se sujuu aika moitteetta. Ainoana miinuksena että Cata nostaa lhestulkoon aina väärän laukan, oli kyseessä kumpi suunta tahansa.













Huomenna sunnuntaina Tiia on taas tulossa Cataa ratsastamaan. (senkin takia tänään ryhdistäydyin tänne postaamaan) Tänne on nyt perjantain aikana tullut niin paljon lunta, että saas nähdä päästäänkö kentälle ollenkaan, vai meneekö huominen maastoratsastukseksi:)

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia. C on kyllä ylisöpö. Kiva kuulla että, on löytynyt muitakin liikutusmuotoja kun ratsastusta.

    VastaaPoista