sunnuntai 23. elokuuta 2015

8# Lomalainen

Nyt saatte vihdoin kuulla Catan kuulumisia ja super paljon kuvia!
Kävin eilen lauantaina kaverini kanssa Sysmässä poneja paijaamassa, jolloin sovitettiin seinäjoelta ostamani loimet ja räpsittiin vähän kuvia.

 Sisäloimi


 Sadeloimi

Satuin molemmat loimet löytämään ale laatikosta, joten väri vaihtoehtoja ei pahemmin ollut. Mutta hyvinhän tuo sininenkin Catalle sopii, eikös?
Catan viime vuotinen sadeloimi oli kokoa 95cm ja fleecet jotka sillä on, ovat kokoa 105cm. Nämä uudet loimet on kokoa 115cm ja oletin niiden olevan vähän isoja vielä, mutta ei, ilmesesti Cata on kesän aikana kasvanu sen verta korkeutta ja leveyttä, että nämä oli ihan sopivan kokoisia.

***

Koitettiin ottaa jotain söpöjä kuvia vielä ponejen kanssa, mutta se ei ihan onnistunut :D alla joitain otoksia ja sitten Catasta vielä juoksu kuvia.

 Viltsu








 Viltsun oli aina pakko päästä mukaan kuviin :D







 Ajoin 200km puunaamaan mun ponia, ja tässä lopputulos!













 Kuva ei kovin hyvä laatunen ole, mutta kyllä siitä vielä kenttäponi tulee! Sen verta hyvällä tekniikalla laukkas ton rinteen alas.














Ohops, kuvia tulikin vähän enemmän :D En osannut näistä enään mitään karsia pois, kaikki kun olivat jollain tavalla niin hyviä.
Mutta Cata lomailee vielä viikon verran ja sitten olisikin muutto uuteen talliin. Suunniteltiin myös, että mentäisiin ensi perjantaina uittamaan poneja läheiselle rannalle. Katotaan mitä siitä tulee ja koitan värvätä kuvaajanki paikalle!

Kertokaas sitte vielä rehellisesti, oliko kuvia ihan liikaa? Jaksoitteko selailla loppuun asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti