lauantai 8. marraskuuta 2014

158# Pörröponi

Kylläpäs on taas aika vierähtänyt. Viikon mittaa on illat aina venyny mahottoman pitkiksi ja aamulla taas pitäny herätä töihin, joten ei vain ole ollut aikaa tänne kirjoitella.
Mutta aloitetaampa viime lauantaista, eli viikko takaperin olin aivan mahtava pakkas päivä ja ulkona oli todella kaunista. Näin ollen lähdin Catan kanssa maastoon kävelemään.
Kaikki kuvat on puhelimella otettuja, joten laatu ei mitään priimaa ole, toivottavasti pian tulisi samanlaiset kelit niin saisi kunnon kameralla hyvä kuvia otettua!










Illalla kävin vielä ratsastamassa Einon, joka oli ihan super kiva. Tehtin paljon voltteja, suunnanvaihtoja sekä siirtymisiä.


Tein myös kyseisenä viikonloppuna iltaruokinnat, ja alla kuva ahkerista talliapulaisistani ^^

Waldo ja Hartsa


Ja tässä kuva jolle on naurettu todella paljon :"D
Olin keskiviikkona juoksuttamassa Cataa tuntien jälkeen, tarkoituksena ihan vähän ja kevyesti sitä pyörittää, mutta poni päätti laittaa ranttaliks ja menikin sitten vähän pidempään.
Ja kun Catalla on ihan valtava turkki, tuli hälle hiki ja joutui kylpyyn, enkä tietenkään omista sopivan kokoista fleeceä, niin tässä tulos:D

***
Nyt olen viikonlopun kotona ja huomenna sunnuntaina olisi taas lähtö Alavudelle. Vielä kaksi viikkoa harjoittelua jäljellä kunnes palaan takaisin koulun penkille!
Koitan teille nyt ahkerammin postailla nämä viimeiset viikot ja jos kelit salliin tiedossa ainakin kärryttelyä ponin kanssa ja tottakai irtohypytys ennen kotiin lähtöä!

2 kommenttia:

  1. Mä niin kuolen tolle nyrkkeilijä kuvalle :'''''''''''''''''''D Cata on niin söpö, että en kestä!!

    VastaaPoista
  2. Voi eii! Cata on niin söpö viimesessä kuvassa! en kestä! :D

    VastaaPoista