maanantai 11. elokuuta 2014

143# Otsikot on yliarvostettuja...

Monesti on taas pitänyt teille kirjoitella, mutta aina se on vain jäänyt.
Pahoittelut siitä.

Loppu kesästä töiden ohella ratsastin muutamia kertoja Adaa ja Comua. Uotilassa olevia lännen hevosia omistajien pyynnöstä (tosin enkkupenkillä) 
Comulla olen mennyt vain sileellä, ja Adalla sileen lisäksi hypännyt pikku esteitä.







Anteeks mun istunta + ylipitkät jalustimet

***


Viime lauantaina (9.8) lähdettiin Catan kanssa Vermon Poninäyttelyihin. Lähdettiin tallin pihasta siinä yhdeksän jälkeen ja Cata tapansa mukaan melkein juoksi traileriin sisään. Matkan aikana oli poni kuitenkin saanut riimun pois päästään, pieni korvaisten ponien lempipuuhaa selkeesti..
Paikan päällä Cata oli taas itse rauhallisuus. Majoituttiin yhteen parkkialueen nurkkaan jossa kata mussutti tyytyväisenä ruohoa sen aikaa kun odoteltiin oman luokan alkua. Tehtiin viime hetken puunaukset ja vaihettiin näyttely riimu päähän.
Otettiin radalla parit ravipätkät ja seisotukset ennen kehään menoa, tosin Cataa kiinnosti nuo oripojat paljon enemmän kuin minä sielä narun päässä.

Kehässä Cata oli myöskin itse rauhallisuus, ja seisoikin tosi nätisti. Tuomari ei tosin Catasta kauheasti tykännyt, oli kuulemma liian rauhallinen. Pitäisi olla virkeämpi ja eloisampi ja kaiken lisäksi on kuulemma vielä vanhanaikeinen welshi.
Jotain tarkempia arvosteluita tulee toivottavasti jossain vaiheessa, mutta kakkos palkinnon Cata nappasi mukaan. Jos ensikerralla sitten vähän paremmin.
Kiitos Hannalle kuvista ja Helille avusta!






***

Viimeviikon maanantaina palattiinkin takaisin koulun penkille, ja pääsin vihdoin Unikinkin selkään. Viime viikolla ratsastin sillä yhden tunnin ja kävin maastossa.
Tänään olin taas tunnilla Unikilla, ja Heli oli napsimassa kuvia. 
Mentiin aikalailla ympyrällä koko tunti ja tehtiin käynti ravi laukka siirtymisiä sekä hidastuksia. Nuutikki ei meinannut millään rentoutua ja ratsastettavuus ei nyt ollut mitään priimaa, mutta lopput tunnista oli jo tosi kivan tuntunen!










1 kommentti:

  1. Olisi kiva tietää että miten nämä järjestelyt nyt asikkalan oppilaitoksessa menevät kun siirtyvät jokimaalle? Mitä jokimaalle rakennetaan, kenttää maneesia? Siirtyykö hevoset ja opetus kokonaan sinne? Kuinka helposti pääsee tuosta koulusta ulkomaille työssäoppimaan?

    VastaaPoista