perjantai 18. tammikuuta 2013

Hevoset:)

Ajattelin nyt tässä joutessani esitellä nämä koulu ratsut, ja tosiaan, vaikka aikaisemmi muuta sanoin, esittelen nyt vain ratsut ja sitten myöhemmin ravurit:)
Kuvat i sitten ole erityisen ladukkaita, taikka edustavia hevosten kannalta:D


Unik.
Sellainen ehkä 160cm--> PV ruuna, joka on todella kiva ratsastaa ja ihan osaavakin tapaus:) Tosin n kova poika kyttäämään eli myös pientä sämpylämäisyyttä löytyy:D
 
 
Väiski.
Erittäis sympaattisen näköinen FWB ruua, joka on myös kova poika kyttäämään:) Ei omaa mitään unelma askellajeja, mutta ihan kiva ratsastettava kun saa rennoksi:)
 
 
Asko.
Hollannista tullut suuren koon ja luonteen omaava PV-ruuna. Hiukkasen hidas/laiskahko ratsastaa, mutta myös hyvin osaava ja nätisti kulkeva:) Ei turhia hötkyile;)
 
Unski.
Ihastuttavan luonteen omaava suokkiherra, joka on oikein mukava ratsastaa:)
Muisto.
Hyvin vauhdikkaan luonteen omistava suokkiruuna, joka on myös raviuralla menestynyt. Ratsastaessa todella reipas, mutta miellyttävä:)
Dagmar.
Hoidettaessa hyvin mukava lämppäri tamma, mutta ratsastaessa vielä hiukan kokematon, vaikka ikää jo onkin:)
Vaakku.
Hyvin repas mielinen suokkiruuna ratsastaessa että hoitaessa. Vaakku on myös aikaisemmin toiminut ravihevosena:)
Gimlet.
Jo hiukan vanhempi ruuna poika, joka omaa aivan ihastuttavan luonteen sekä ratsastettavuuden! Osaava kaveri ja todella miellyttävä ratsastaa:)
Riina.
Niinkuin jo tiedättekin, Riina on tällä hetkellä passihevoseni, ja on todella perso ruualle! Ratsastaessa myös aika laiska, joten raippa kunniaan tämän hevosen kassa!
 
 
 

2 kommenttia:

  1. heippa, toi riina onki mulle ennestään tuttu kaveri, tiiätkö missä se menee nykyään vai onko se vielä tiellä ?:) ois kiva saada tietää siitä lisää ja miten sillä menee nykyään, ratsastin sitä pari vuotta ennenkun se myytiin äinäältä. voitko kertoo mulle lisää?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan Riina oli Salpauksella jonkun aikaa, mutta meni mielestäni takaisin omistajalleen. Siitä en sitten tiedä kuka Riinan omisti tai missä hän asuu tai missä Riina on nyt:)

      Poista