perjantai 11. toukokuuta 2012

Se olis sitten hermoloma:)

Elikkäs, otsikostakin voi periaatteessa päätellä jotain;) Eli Tatu poni lähti tänään Pelto-ollillaan koulutukseen ja on siellä 1-2kk. ja samalla minä saan oivan hermoloman:D no ei, tylsäähän täällä tulee ilman pikku tatu ponia ja sen erittäin onnistuneita ärsytyskeinoja.
mutta kerron nyt hiukan tästä päivästä. koko koulupäivän stressasin että ehdinkö tallille ennen kuin tatu lähtee, mutta onneksi sain puolessa välissä päivää monalta viestin että lähtevätkin vähän myöhempään, niin minä ehdin hyvin tallille touhuamaan tatun kanssa:) päädyin loppujen lopuksi ohjasajamaan tatua ja menikin siinä oikein hyvin, laukatkin tuli molempiin suuntiin ilman ylimääräisisä ihmisiä huiskimassa raipan kanssa xD myös Emmi, Anna ja Lotta kokeili tänään ohjasajon saloja:D
noin vartin jälkeen mona soitti ja ilmoittii taas tarkempaa aikataulua, eli puoli tuntia enään aikaaD: menin tatun kanssa vielä vartin maneesissa ja sitten Lotta vei sen pois ja minä menin pakkaamaan tatun kamoja traileriin.
Ja sitten mentiin!
Kuljetus suojat olivat tatun mielestä aivan järkyttävä juttu, eihän niiden kanssa kertakaikkiaan pysty kävelemään!:D
traileriin tatu meni tosi nätisti ja sinne se sitten lähti, kohti Pelto-ollillaa:) ikävähän sitä tulee, mutta onneksi se tulee vielä takaisin;)
tässä vielä kuviä tästä päivästä:)
(c) Kia Reijonen

(c) Kia Reijonen

(c) Kia Reijonen

(c) Kia Reijonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti